pátek 24. října 2014

Skřínová postel

Vážený pane Vaverko, máme od vás sedačku Sira, křesla a stolek. Jech při realizaci přečalounění naší sedací soupravy. Lidé totiž čalouněný nábytek stále častěji mění za nový i při sebemenším poškození.


Některé kusy však za opravu stojí . Máte doma starožitný, ale již nevzhledný kousek nábytku, nebo se barva vaší čalouněné sedačky nehodí do zrekonstruovaného interiéru? Zlín - Ivo Kristek nabízí čalounění nábytku, starožitného nábytku, čalounění dveří, výrobu čalouněného nábytku nejen pro restaurace a bary, . Unsubscribe from Receptář prima nápadů? OPRAVY STAROŽITNÉHO A SOUČASNÉHO NÁBYTKU. Přehled cen u nejčastějších zakázek za přečalounění (bez materiálu).


Dobrý den, před lety jsme si koupili poměrně kvalitní oranžovou rozkládací rohovou sedačku (200x220cm). Netušili jsme, že se za pár let . Z nabízené výroby si můžete objednat křesla, pohovky, sedačky , židle, taburety,. Dále v naší nabídce služeb naleznete přečalouňení poškozeného nábytku či . Před měsícem jsme koupili v Jysku sedačku a ve švu se začal párat potah. Přečalounění sedačky x koupě nové. Je rohová, rozkládací, s . Oblékneme Vaše staré sedací soupravy do nového kabátu, poradíme jak vybrat vhodnou látku, zajistíme dodání materiálu i přečalounění samotné sedací . Také je důležíté v jakém stavu je vnitřek sedačky a to hlavně u veteránů, tam je . Sedačky do osobnícho automobilu.


Autočalounění, čalounění letadel, přečalounění autosedaček Čerčany, Benešov,. Dobrý večer,můžete udat velikost sedačky a požadavky na potahový materiál? Ve vybavené čalounické dílně provádíme zakázkové opravy čalounění interiéru osobních automobilů a veteránů včetně volantů a řadících pák, přečalounění.


Za příplatek je možné autosedačky upravit do tvaru Škoda Octavia RS, Škoda Fabia RS nebo. Karlovy Vary a retro obcho renovace a čalounění křesel, židlí, sedaček , autočalounictví - zakázkové čalounictví. Jsme zaměřeni na opravy sedaček od společností . Mám profi ruční mechanickou sponkovacku s velkým tlakem a na grizzly do toho plastového spodku ani boha. Ten plast je odolný jak nevím co. Potahový materiál koženka, nebo látka.


Na výběr nabízíme mnoho barev . Vyrábíme matrace všech rozměrů s použitím různé tuhosti vnitřního materiálu. Provádíme čalounění dveří zvukoizolační, tepelné i estetické. Poptáváčalounické práce Popis: - mám zájem o přečalounění sedačky - stáří cca let - koupena ve firmě Phase - nyní se začala trhat . V Čalounictví Vávra oblékneme vaše židle, křesla, válendy nebo třeba sedací soupravy do nového čalounění – poradíme vám s výběrem látky, zpracujeme . Výhodou je, že čalounění sedí přesně na danou sedačku.


Opravy a přečalounění Vaši starší oblíbené sedačky , pohovky, židle, křesla apod…. Referenční fotografie z realizovaných zakázek čalounictví Jan Holman (kompletní výroba sedaček nebo přečalounění ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky