úterý 28. října 2014

Pe pytle

Klasické transparentní pytle , 3D pytle do boxů, antistatické. Pytle z folie LDPE jsou lehké, pevné a netrpí mrazem. Vyberte si z naší široké nabídky. Počet ks v kartonu, 2ks.


Pe pytle

Objednávky pouze po kartonech. Kč bez DPH 7Kč s DPH. Chete zaslat vzorek ZDARMA? Internet Explorer již není podporován. Jak protiskluzové pytle fungují?


Pro drobnou stavební suť, odřezky PUR pěn, polystyrenu, zbytků izolací, pytlů od sypkých směsí apod. Dá se použít pro domácnost i . PE pytle a sáčky na odpad. Popis: velmi pevné, čisté, cena za kus. Předání Brno, Lomnice u Tišnova, Tišnov.


Tento pytel můžete použít pro velké zatížení, jako jsou pytle cementu, vápna, popřípadě na stavební suť atd. Polypropylenový (PP) pytel s izolační polyethylenovou ( PE ) vložkou. Tento typ pytle s igelitovou vložkou se používá především na cukr a slad. Pytel 70x11 1l, síla 20mi černý . Nejsou zde žádné produkty. Najděte nejbližší prodejnu.


Naše zákaznická linka je Vám k dispozici . PE - pytle s postranními sklady: Výrobky pro „ PE - pytle s postranními sklady“ u Mercateo, zásobovací platformy pro podnikatelské subjekty. Vea detalles y solicite presupuesto. Používají se pro mnoho aplikací.


Pe pytle

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Polyetylenové pytle pro uskladnění nebo převoz pneumatik. Baleno na roli… Čtěte více. Pytle vyrobené z recyklovaného polyetylenu ( LDPE ) určené na sběr a transport těžkých materiálů a stavebních sutí. Cena za kus: 1Kč (s DPH: 1Kč).


Teplem smrštitelné pytle , vyráběné z Eudex fólie, která se vyznačuje výbornými pevnostními a smrštitelnými vlastnostmi. Mezi hlavní výrobce sortimentu patří Zbirovia a. Zatahovací páska zabraňuje vypadnutí obsahu. Odpadkové pytle do koše zelené rolo z polyetylenu jsou hojně využívány pro svoji pevnost.


Je vynikající pro skladování jakéhokoli odpadu. Kvalitní a prověřené transportní pytle na ryby z kvalitní certifikované polyethylenové folie. Dodáváme v různých velikostech.


Dle velikosti mají sáčky buď . Silný PE - polyetylén zaručuje vysokou pevnost. Lze ho použít na hrubý odpad - suť, zbytky dřeva, hlínu atd ad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky