středa 1. října 2014

Sedačka bono

Komfortne tvarovaná sedačka podľa aktuálnych trendov. Oceníte nielen jej pohodlie a funkciu rozkladu, ale aj možnosť univerzálneho zostavenia ako pravý. Oceníte nejen její pohodlí a funkci rozkladu, ale také možnost univerzálního sestavení jako pravý nebo . Designová sedačka Bono , designová součást moderního interiéru. Bono dodá každému prostoru jedinečnost.


Sedačka bono

ROHOVÁ SEDACIA SÚPRAVA BONO.

Moderná rohová sedačka BONO. Súčasťou sedačky je praktický úložný priestor. Zároveň je rozkladacia, po rozložení vznikne ložná plocha s rozmerom 1x . Zrušiť Zobraziť všetky obrázky.


Rohová sedačka BONO Zobraziť plnú veľkosť. Sedačka je rozkládací a nabízí prostor pro uložení. Sedací souprava rohová, rozkládací BONO šedá.


Kvalitní materiály, moderní . Praktická rohová sedačka.

Netradiční a velmi moderní vzhled. Rozměry na délku činí 247x1centimetru. Je rozkladací (205x1centrimetrů) a. Popis: Prodám rohovou sedací soupravu BONO tmavě šedé barvy. Po rozložení je spací plocha 205 . Rozkládací rohová sedačka BONO U Provedení pravé.


Eshop a kamenná predajňa s nábytkom. Ponúkame lacné aj luxusné detské izby, spálne, postele, matrace, obývacie izby od výrobcov z celej Európy. Produkt je dodávaný v demontu. Odpočinková sestava Rohová. Chcete-li získat funkci na spaná, . Možnost dokoupení křesla Bono.


Sedačka bono

Barevné provedení - látka Inari světle šedá a látka Inari tmavě šedá. Použitie pružín typu bonell. Casarredo sedačka Havana. Elegantní zpracování kombinace potahu je velmi nevšední a moderní. Veľká rohová sedačka Sydney!


Ideální řešení, pokud chcete pohodlně sledovat televizi a posedět s přáteli. Trojmiestna rozkladacia sedačka Bono.

My sa postaráme o doručenie. Trénujte sedy a lehy v maximálním pohodlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky