středa 8. října 2014

Těsnící lišta pracovní desky

Těsnící lišta pracovní desky

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Těsnící a spojovací lišta na pracovní desku je nezbytnou součástí kuchyňské linky. Nabízíme těsnící lišty v pestré paletě barev a vzorů.


Příslušenství k pracovním deskám.

Lišta ukončovací mm Rlevá. Těsnící kovová lišta trojúhelníková malá, nerez broušený. Velmi elegantní super nízká . Rozměry : výška 1mm, šířka 1mm (dle nákresu), délka metry.


Na seznam Přidat na seznam. K porovnání Porovnat. Těsnící zadní hrany se šroubují přímo na kuchyňské pláty, nebo do zdi, skládají z montážní lišty (k přišroubovaní) a vrchní pohledové lišty , která se na montážní . Rozměry: výška mm, šířka mm (dle nákresu), délka metry.

Těsnící lišta pracovní desky

Materiál: pohledová . Povrchová úprava: nerez. PD délka 4bm (různé barvy) SLEVA. Firma EGGER nabízí komplexní příslušenství k pracovním deskám - zádové desky, profily, těsnicí lišty a ABS hrany. Rozsáhlý sortiment příslušenství v . TĚSNÍCÍ LIŠTY NA KUCHYNĚ. Doplňky k pracovní desce.


FIXA spojovací lišta k prac. Koncovka WAPpravá KÓD: Kč s DPH. E těsnící lišta F0STGranit Vercelli šedý.


Těsnící hliníková lišta pro umístění mezi pracovní desku a obložení za pracovní deskou. V naší nabídce najdete několik . Pouze dokonale sladěná hrana propůjčí hotovému výrobku dokonalý vzhled. Egger laminátové hrany jsou dekorativním ukončením pracovní desky - hrany.


Těsnící lišta k pracovní desce F0Granit Verceli šedý 1m. K těsnícím lištám jsou vždy dostupné také plastové koncovky a rohové . Ahoj, prosím čím máte olištovanou pracovní desku kuch.

Dát tam těsnící lištu v dekoru prac. Inzerát Krycí a těsnící lišta kuchyňské desky v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od Karel Raftl na Sbazar. Popis: Krycí a těsnící nasouvací lišta.


GetaLit těsnící lišta Plus ST Colin Stein Schwarz-Weiß délka: m, šířka: mm, tloušťka: 30. PD LIŠTA L-2NEREZ. PD sada krytek KOOP k těs. L, P, Vnitřní a vnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky