čtvrtek 27. listopadu 2014

Drevena stolicka

Vyberte si z našej ponuky drevených stoličiek za tie najvýhodnejšie ceny. Na výber rôzne farebné a dizajnové prevedenia . Sivá drevená stolička s mnohými možnosťami nastavenia. Možnosť výmeny sedadla s opierkou pre nohy pre väčšie . Buková stolička s výškovo nastaviteľným sedadlom i opierkou nôh. Má samozrejme tiež bezpečnostný pás. Dřevěná stolička Praktická stolička z borovicového dřeva - masiv.


Drevena stolicka

Klasické selské provedení. Vhodná do každé chalupy. Pro děti jako sedátko, pro . Malá dřevěná stolička. Ručně vyrobená replika ze starého smrkového dřeva.


Povrchová úprava anglickým nábytkovým voskem. Cena platí při osobním odběru . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Detská drevená stolička z masívu - farebná Kvalitná drevená stolička je vyrobená z masívu borovice. Môžete ju kúpiť nielen samostatne, ale aj v kombinácii s . Drevená stolička vyrobená z bukovej preglejky hrúbky cm. Stolička nemá žiadne vystupujúce spoje a . Rozmery (ŠxHxV): 45x50x1cm.


V základní variantě od 5Kč. Ve dvou velikostech, různé povrchové úpravy. Vyrobená je z masívneho bukového dreva vo farebnom prevedení orech a béžová ekokoža . Jedálenské stoličky do kuchyne aj jedálne sú tu preto, aby ste si vaše obľúbené pokrmy. Jedna stolička môže byť plastová, ďalšia drevená či dokonca kovová.


Zhotovena z bavlněných . Stojan má hladkou desku a ve středu otevřenou polici, pod kterou je . Přírodní, nahrubo opracované dřevo stoličky s univerzálním použitím vnese rustikální tón do vaší domácnosti. Používejte ji jako noční stolek, menší stolek do. Celodrevená stolička z borovicového dreva lakovaná. Vďaka tejto technológii sa predĺžila životnosť . Dřevěná skládací stolička s kvalitního materiálu, kompletně vyrobená v České Republice.


Drevena stolicka

Pamatujeme si, že přesně takovou stoličku mívala naše prababička na chalupě. A vlastně jsme nikdy nebyli na chalupě, kde by taková štokrle chyběla. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výška stoličky je cm.


DŘEVO Židlička k tabuli FILIP dřevěná STOLIČKA dětská. Pružina spirála magická metalická MAGIC RING magické kruhy kov FLOW RINGS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky