čtvrtek 20. listopadu 2014

Nejlevnější postele

Potřebujete ochránit Vaši novou matraci? Dnes patří matracové chrániče mezi základní hygienické pomůcky každé ložnice. V naší nabídce naleznete snad . Nepropustný chránič matrace vhodný pro alergiky vyroben z froté bavlny.


Ochrání vaší matraci a prodlouží její životnost, potah matrace tak zůstane čistý. Perfektní ochranu matrace před zašpiněním, bakteriemi a roztoči zajistí chránič matrace nebo ochranné prostěradlo.

Nejlevnější postele

Eliminujte nepříznivé vlivy. Stará cena: 2Kč s DPH. Speciální ochrana matrace prodlouží životnost matrace a zpříjemní vám spánek. Vyrábíme jak klasické rozměry chráničů, tak i chrániče atypických rozměrů. Hlavní funkcí chrániče je ochrana matrace před ušpiněním.


Zvyšuje její hygieničnost a prodlužuje životnost. Je velmi měkký , pohodlný, prodyšný a vodě odolný. Na straně má elastický pás, díky kterému . Celková ochrana matrace , polštáře a jejich potahů prodlužuje životnost a působí jako ochrana proti roztočům.

Kromě matrací nabízíme i doplňkový sortiment – chránič matrace. Když už člověk investuje do matrace, na kterou někteří výrobci poskytují záruku až let, tak by si měl rozmyslet, jak se o ní hodlá starat. Matracové chrániče slouží ke zvýšení životnosti matrace , jako ochrana před znečištěním a také k omlazení matrace. Chrániče na matrace se natahují přes potah . Lze je prát opakovaně v běžné pračce, aniž . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů chranic matrace. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Díky jemnému froté materiálu na vrchní vrstvě je chránič velmi příjemný.


Nejlevnější postele

Ochrana Vašich matrací proti poškození a znečištění Matracový chránič je prošívaná podložka, která se připevňuje na matraci pod prostěradlo pomocí všitých . Postelová kování Podložka pod matrace,Povlak na lamely, jako ochrana matrace - objednávka z obchod Häfele Česká republika. Vysoce absorpční a antialergická ochrana na matraci. Lze prát v pračce i na 95° C. Objednejte si tento skvělý potah s výbornou izolační a absorpční schopností! Ochrana matrace před znečiśtěním, tekutinami i bakteriemi.


Kliknutím zvětšíte obrázek. Ochrana Vašich matracov proti poškodeniu a znečisteniu Matracový chránič je prešívaná podložka, ktorá sa pripevňuje na matrac pod prestieradlo pomocou . Díky velmi pružnám gumám našitých v rozích se ochrana velmi jednoduše položí na matraci a gumy se přetáhnou přes rohy matrace. Lze jej použít na taštičkové matrace, pěnové matrace. Pomáhají lidem s nadměrným .

Příjemný materiál ze 1 bavlny zpříjemní miminku pobyt v pstýlce a . Vrchné matrace predĺžia životnosť vášho matraca a vylepšia kvalitu spánku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky