pondělí 24. listopadu 2014

Matrace 150 kg

Speciální zónová matrace vyvinutá pro vyšší zatížení. Maximální nosnost až 1Kg ! Nakupujte matrace za příznivé ceny přímo od výrobce. Máte vybrané filtry: 1kg a více.


Matrace 150 kg

Preto ak budete vyberať stále pozerajte na nostnosť matraca,aby sa nestalo,že človek, ktorý . Vaše matrace potřebuje rovněž potřebnou oporu a výdrž jako vaše páteř.

S výběrem vhodné matrace Vám pomůže Optimalizátor matrací. Kolekce matrací Matrimex rozšířena o dvě nové pro zatížení nad 150kg. Nabízíme matrace nosnost . DREAMLINE — Eco Strong BS-120. Konečně jste se rozhodli i Vy pro koupi nové matrace?


Pak jste na našem eshopu zcela správně! V JYSKu vám poradíme s výběrem té správné pružinové nebo pěnové matrace. Podívejte se na náš sortiment online a pak si jděte matrace ozkoušet do našich . Prodloužená záruka na matraci roky, ale jen pokud vyplníte .

Naša váha je taktiež parameter ktorý určuje výber matracu a matrace s vysokou nosnosťou sa hodia pre osoby s vyššou váhou. Jsou z kvalitních materiálů, které se mohou pochlubit nosností až 1kg. Velikost matrace – délka matrace by měla být cca o 20cm delší než je délka ležící osoby, šířka pro jednu osobu min. Matrace MESTE HARD - do 150kg.


Matrace 150 kg

Jádro matrace tvoří speciální kokosová deska. Kvalitné matrace skladom. Viscosense, lamiel, nepolohovateľný, nosnosť 1kg.


Na výběr matrace nosnost 150kg máte mnoho různých kolekcí. Legendární světové značky představují nové matrace nosnost 150kg. Přidat do oblíbených loading. V nabídce máme všchny velikosti a druhy matrací.


Vybírejte z nejširšího portfólia matrací na trhu. Vše skladem, do u vás doma. Náš sortiment stále doplňujeme a rozšiřujeme o nové zajímavé kousky matrace nosnost 150kg , které kopírují trendy. Vyberte si své matrace nosnost 150kg z . Na dobrém spánku záleží a bez kvalitní matrace ho jenom těžko docílíte. Tyto matrace jsou vhodné i pro děti.


Uvedená cena je za matraci ve standardním.

Matrace 150 kg

Anatomické uspořádání lamel v roštech řady DOUBLE kopíruje křivky těla a má příznivý vliv na polohu těla při spánku Velice masivní, pevný a odolný. Popis: MEGALAT hard Komfortní vysoká. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . MATRACE MEGA BIO - NOSNOST 1KG.


Pro zpevnění matrace jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky