středa 26. listopadu 2014

Sedací souprava oslo

Rozkládací sedací souprava OSLO. Pevná konstrukce z dřeva a OSB desky. Potah z kvalitní tkaniny v mnoha moderních barevných odstínech. Kostra sedací soupravy je vyrobena z měkkého a tvrdého dřeva (dřevotříska). Na pérování sedací soupravy jsou použity pružiny faliste.


Dva úložné prostory, rozkládací. Prošité sedáky i opěrky zad. Di-Mension Living is an online furniture store in Hong Kong, offers modern, designer and custom made furniture for home, office and living room at affordable.


Rohová sedací souprava Oslo , na obrázku pravý roh. Designéři kladli důraz na . Sedací souprava Oslo je velice pohodlná, elegantní a praktická. Výroba a prodej sedací soupravy. Hledáte nadčasovou rohovou sedací soupravu v decentním designu?


Pak se vám jistě bude líbit sedačka Oslo. Luxusní rozkládací sedací souprava OSLO je navržena v moderním designu a je velmi elegantní. Nabízí pohodlné sezení a zaujme svým vzhledem. Provedení: Univerzální rohová sedací souprava Oslo se skvěle hodí do moderních obývacích pokojů.


Lze smontovat na pravou i levou stranu. Rozměry : 2x 1x cm. Velkou předností této sedací soupravy . Dostupné potahy: vyberte z dostupných potahů zde. Oslo nabízíme v několika barevných variantách. Výběr strany: levá nebo.


Sedací souprava oslo

Moderní sedací souprava OSLO splňuje podmínky pohodlného sezení a zároveň působí velmi moderně a trendově. Relaxujte podle posledních trendů. Komfortní model sedačky nabízí spoustu prostoru pro odpočinek celé rodiny. Zaoblené tvary, leskle bílé odkládací plochy po . Sháníte novou sedací soupravu? Měla by být elegantní, funkční a pohodlná?


Právě jste takovou našli! Praktická celo-čalouněná rohová sedačka. Netradiční a velmi moderní vzhled.


Sedací souprava oslo

Sedačka obsahuje úložný prostor a prostor na . Komponenty: tato sedací souprava může mít rohovou sestavu s pravoúhlým rohem (100cm x 100cm), nebo samostatné . Má krásné provedení a je ideální na vytvoření . Rohová trendová rozkládací sedací souprava OSLO. Ať už je vaší vysněnou představou o odpočinku posezení se šálkem dobrého čaje a oblíbenou . Komfortní sedací souprava rohová Oslo rozkládací s úložným prostorem Popis moderní sedací souprava Oslo Vám nabídne vysokou kvalitu zpracování, komfort,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky