úterý 30. prosince 2014

Chránič matrace 160x70

Chránič matrace 160x70

K matraci se upevňuje pomocí gumových pásků. Díky jemnému froté materiálu na vrchní vrstvě je chránič velmi příjemný. Antibakteriální a prodyšný chránič matrace.


Chránič matrace 160x70

Osobní odběr v Brně Dnes U Vás doma. Horní část vyrobena s kvalitní bavlny je příjemná na dotek. Zabraňuje znečištění matrace před tekutinami i bakteriemi. Chránič matrace je důležitou součástí každé postýlky. Naše chrániče matrací a polštářů pomohou udržet polštáře a matrace déle svěží a čisté a snižují jejich opotřebení.


Chci levně nakoupit Chci více info. Dnes levně nakoupilo již zákazníků. Na dotaz „70x1chranic matrace “ jsme našli:. Kaarsgaren savý chránič matrace x 1cm. Scarlett, Matracový chránič na matraci 1x cm.


Vhodný pro děti od narození. Složení materiálu: povrch je 1 bavlna froté, spodní strana 1 polyuretan. Lze prát v pračce na 90°C. Popis výrobku - savý chránič matrace Propouští vzduch.


Detské a junior matrace v kombináciách molitan, pohánka a kokos. Velmi praktická podpora ochrany matrací kombinovaná z horní strany froté a. Nepropustné chránič matrace do dětských postýlek je vyroben v kombinaci froté a polyuretanu. Polyuretan je materiál který je nepropustný, ale zarověn . Prodlužte životnost své matrace s tímto matracovým chráničem z voděodolného, ale prodyšného polyesteru. Speciální potah chrání proti skvrnám a udržuje si . K postýlkám je možné mimo matraci doobjednat i řadu doplňků.


Odvažte se světu ukázat, kdo jsi. Je vyroben z vysoce kvalitní bavlny - froté se speciálně. Emitex chránič matrace - 140x70. Cena : 2Kč Ihned skladeks. Hebký a jemný chránič dětské matrace zaručí komfortní spánek v suché postýlce.


Nabízíme vám nejvyšší standard kvality chránič na matraci (nepromokavé) s prodyšnou membránou PU. Proč si pořídit chránič matrace Baby Nellys ? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Chránič matrace 160x70

Všechny chrániče také brání roztočům v proniknutí do matrace a při . Chrániče předcházejí množení roztočů a bakterií a jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky