středa 31. prosince 2014

Gelové pastelky

Gelové pastelky

Hledáte gelové pastelky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Objevte s dětmi nový způsob kreslení! Tyto gelové pastely kreslí intenzivně jako voskovky, ale jsou navíc rozmývatelné vodou. Kreslení tak dostane nový rozměr.

Jejich ergonomický úchop umožňuje uvolněné kreslení. Ochranné plastové tělo s otočným mechanismem zabraňuje zašpinění rukou . Pastelky mají zářivé barvy. Kč s DPH 17Kč bez DPH. Informujte mě, až bude k dispozici.


Dostupnost: Momentálně. Neonové gelové pastelky.

Sada pestrých gelových pastelů, které jsou ideální k tvorbě uměleckých děl vašich dětí. Snadno se s nimi maluje, vhodné i pro malé . Jedinečná gelová pera se třpytkami čtyř barev: růžová, zelená, žlutá a modrá jsou umístěna v látkové kapsičce. Kapsička s průhlednou přední částí v designu . Bezpečné, netoxické a eco-friendly. Tři barevné efekty - pastelka , olejová barva, vodovka - v jednom balení!


Dají se snadno vysunout, vytočit a znovu zasunout do pouzdra, podobně jako rtěnka. Barevnou stopu zanechávají velmi snadno a zlehka, proto . Zpět na:Všechny kategorie. Díky tomu zůstávají ruce . Gelové rozmývací voskovky, sada ks. Nabízíme širokou nabídku pastelek a kreslících potřeb prověřených značek.


Gelové pastelky

Promiňte, nemáte oprávnění k prohlížení této stránky. Tvorba webových stránek: ByznysWeb. Zjistěte si na našem webu o produktu GELOVÁ PERA ME TO YOU OBSAHUJE ČTYŘI GELOVÉ PASTELKY více informací a nakupte za příznivou cenu.


Kvalitní gelové pastelky v něžných barvách pro holčičky.

Nezanechávají mastnou stopu. Balení obsahuje pastelek s . Umožňují měkké nanášení barev. Originální LEGO gelové pero v červené barvě, které můžete propojit s dalším LEGO příslušenstvím. Gélovými pastelkami sa výborne vyfarbuje.


Gelové pastelky

Netreba nimi tlačiť, po papieri sa takmer kĺžu. Dajú sa aj rozmazávať prstom. Do hrubšej vrstvy sa dá. Obojstranné pastelky ks - farieb. Velice zajímavé unikátní gelové pastelko-voskovky.


Vysoká barevná intenzita, kreslení téměř bez tlaku na pastelku - lehký stěr, speciální jednoduché posouvání. Voskové pastelky gelové Staedtler - třpytivé barvy objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky