pátek 26. prosince 2014

Eifler čalounictví

V našem čalounictví provádíme čalounické i restaurátorské práce včetně péče o nábytek. Prodáváme též čalounické potahové látky, koženky a další. Potřebujete novou čalounickou látku na Vaše křeslo? Navštivte naši prodejnu v Praze. Společnost Eifler a spol.


V našem sortimentu jsou potahové, dekorační a technické látky, mikroplyše, kůže i koženky, metráž, čalounický a krejčovský . Jsme zaměřeni na velkoobchod a maloobchod s čalounickým materiálem, zejména . Praha - Velkoobcho maloobcho prodej čalounického materiálu. Eifler , spol Čalounické potřeby, potahové látky Praha, matrace na míru, molitanové a, matrace na míru, molitanové gumokokosové desky, Čalounické látky . Aktuální katalog firem v kategorii Čalounictví Praha 9. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba . Martin Jaskula - Termokryty. Naše čalounictví zajišťuje opravy a čalounění nábytku nového i starožitného, židlí, pohovek a. Vyberte si u nás kvalitní čalounické látky od dodavatelů z ČR a Anglie.


Velký výběr látek různých barev, vzorů a stylů. Odolné koženky od českých výrobců. NEJVĚTŠÍ VÝBĚR POTAHOVÝCH LÁTEK, PLYŠŮ A KOŽENEK. Dále prodáváme kůže, čal.


Eifler čalounictví

Jaroslav Pokorný – čalounictví a výroba matrací na míru. Ladislav Eifler - jednatel. Provádíme čalounictví , truhlářství, repliky a renovace starožitného nábytku. Popis činnosti: prodej čalounického materiálu, čalounictví.


Firma provozuje čalounictví , truhlářství, výroba matrací a oprava. Veškeré čalounické práce, servis a opravy kancelářského nábytku,. Poptávám čalounické práce, pružinová matrace rozměrech 120x 200a její začalounění na již.


Eifler čalounictví

Velkoobchod a maloobchod s čalounickým materiálem, zejména potahovými látkami, molitanem a gumožíněmi. Prodej čalounického materiálu, čalounické práce i větších zakázek. Matrace na míru do dnů - Čalounické potřeby - Čalounictví … V naší prodejně. LUDVIK oprava čalounění automobilů, motocyklů, veteránů, karavanů, . Jsme česká rodinná firma, která si díky zkušenostem a individuálnímu přístupu k zákazníkům dokáže udržet výbornou kvalitu za dobrou cenu.


EIFLER - ČALOUNICKÉ LÁTKY A SLUŽBY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky