pondělí 29. prosince 2014

Plastový háček

Plastový háček na tyč - násadu. V naší nabídce naleznete různé barvy a velikosti. Háčky mají širokou škálu využití.


Prodej samolepicích háčků . Natloukací háček a kalené hřeby se aplikují pomocí kladiva i do tvrdých betonových panelů.

Pro uchycení gumového lana. Otvory pro uchycení: 32x25mm. Elegantní plastový háček na gumolano ø6mm nebo ø4mm (smyčkový gumicuk) pro výrobu gumicuku na míru.


Vyroben z odolného UV stabilizovaného . Je vyroben z kvalitního plastu. OREN - plastový háček s karabinou plastový háček s karabinou. Rozměr: 8x50xmm (VxŠxH).

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Cena s DPH: 2Kč. Jednoduchý háček vhodný do každé domácnosti.


Plastový háček

Jeho využití najdete napíklad ve skříni, ve spíži, garáži, dílně apod. Má otvory pro přišroubování. Tento produkt již neprodáváme.


Příslušenství šatních skříní vhodným způsobem rozšíří možnosti využití našich výrobků a zvýší komfort jejich uživatelů. Kvalitní plastové provedení. Háček můžete také využít na kuchyňskou . Pevný háček z polykarbonátu pro uchycení plachet přívěsů. Pak tu pro vás máme jednoduché a levné řešení : barevný S háček. Díky použitému materiálu jsou velice lehké a dobře se s nimi háčkuje.


Plastový háček

U, x plastový háček. Praktický držák na kbelík s odkládacím místem pro drobné předměty (šroubky, matky). Designový plastový háček Jellies Family, pro Kartell navrhla designérka Patricia Urquiola.

Plastový háček

Vhodný pro jednostranné. Rozšířili jsme řadu Jellies o tyto stylové háčky, které přicházejí ve . Velikost kusu: 4x13xcm. Hloubka balení: cm. Koupit plastový hák nástroj pro hodinky kapely vyrobené v Číně s naší továrnou. Jsme jedním z nejvíce profesionálních dodavatelů různých vynikajících hodinky . Hravý doplněk pro vaše blízké.


Pro firemní zákazníky uvádí výrobce záruku takto: 2 . Je vhodný na háčkování silnějších přízí, je vyrobený z plastového materiálu. Jiande City Hardman Tools Co.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky