čtvrtek 12. března 2015

Komoda zásuvková

Komoda zásuvková

Komoda 4s z nábytkové sestavy MERIS. Kolekce MERIS se vyrábí hnědém provedení lamina. Višeň malaga pro ty, kteří touží po eleganci a šik stylu a královská . Buk v bílém, vyšší komoda se zásuvkami, s podnožím, bílý nástřik tvrzený UV lampami v kombinaci bukové dřeviny. Program nábytku Atik ve stylu francouzského venkova si zamilujete.


Vyroben v útulném vanilkovém dekoru. Program Aida je dokonalým spojením trendu, elegance a kvality. V odstínu dubového dekoru vytváří příjemný domov. Osm zásuvek, barvený dekor dub.


Rozměr: šířka: 82cm, hloubka 45cm, výška 83cm. Baroque – dopřejte svému bytu noblesní styl s bílými povrchy a elegatními zaoblenými tvary, které zaujmou na . Komody a prádelníky patří do ložnice, někdy totiž běžná šatní skříň nestačí a je potřeba více úložného prostoru. Vybírejte z nabídky na JYSK. Praktická komoda se čtyřmi zásuvkami z kolekce GENEWA vyrobená z lamina.


Komoda zásuvková

Díky různým barevným variantám, . Buď jsou jen zásuvkové , nebo mají pouze dvířka či jsou tvořeny otevřenými poličkami. Kombinované obsahují několik prvků najednou. Barevné provedení: dub burlington. Zaměřte svou pozornost na kvalitní komoda . Gazel SENDY Alfa komoda zásuvková. Moderní komoda se čtyřmi zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru.


V její levé části se nacházejí dvířka, v pravé části se nachází . Tato komoda je vyrobena z masivního bukového dřeva (buk cink). Komodu je možno za příplatek namořit . Kvalitní komody z masivu vyrábíme ručně let. Mrkněte do kategorie komoda zásuvková.


Komoda zásuvková

Krásné komoda zásuvková patří k nejoblíbenějším. Můžete mít doma komoda zásuvková během několika málo dní. Skříň je možné mořit nebo lakovat. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Mondriani komoda zásuvková - Interiery. Komody 4- zásuvkové , kvalitní nábytek za výhodné ceny je pro vás nachystán skladem. Nábytek s rychlým dodání! Zásuvky vybaveny kovovými výsuvy . Moderní a praktická komoda má tři zásuvky, které se jednoduše otevírají pomocí úchytů.


Dokonale zapadne do ložnic, obývacích pokojů, pracoven nebo . Chcete opravdu moderní komoda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky