pátek 13. března 2015

Pedikerske kreslo

Jednomotorové multifunkční pedikérské křeslo. Pedikérské křeslo hydraulické ZD-823A černé. Specializovaná pedikérská křesla a pedikérské židle.


Pedikerske kreslo

Výborne spracované hydraulicky nastaviteľné pedikérske kreslo za atraktívnu. Krásne spracované pedikérske kreslo sa 3motory a extra silným polstrovaním. Ponúkame pedikérske kreslá , ktorá dokonale doplní každý salón.


Váš salón sa stane jedinečným s pohodlným a praktickým pedikérským masážnym kreslom, . Velmi stabilní křeslo, otočné o 360°. Je vybaveno jedním elektrickým servomotorem, který plynule polohuje jak celkovou výšku tak. Vybavení pro kosmetické a pedikérské salony.


Křeslo pedikérské MOON comfort tyrkys. Ide o to, aby zákazníčka cítila maximálny komfort, ale aj pedikérka, ktorá . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Pedikůrne křeslo s vaničkou… Pedikůrne křeslo WK_S0s hydraulický zvedáním a vaničkou pedikerské. Luxusní pedikérské křeslo s kvalitním a silným polstrováním poskytujícím vysoký komfort. Konstrukce křesla je neobyčejně stabilní. Komfortní křeslo s pohodlným sezením ve vysoké německé kvalitě zpracování.


Elektrické pedikérské křeslo Weelko CUBO - motorů máme v nabídce ve více variantách - barva bílá, šedá a zelená. Na této straně naleznete přehled všech . HYDRAULICKÉ PEIKÉRSKE KRESLO A 210C PEDI BIELE. Možnosť odnímateľných laketných opierok a tvárovej zaslepky. Jenoduchá údržba - kreslo je . Nábytek - PEDIKERSKE KRESLO bazar.


Pedikerske kreslo

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. V zavedeném salónu na Praze (Anděl) pronajmu kompletně zařízený manikérský stůl. Také je možné pronajmout i pedikerske křeslo. Nevyhnutne potrebujete k ošetreniu päty kreslo, ktoré Vám umožní dostať pätu najmenej do výšky očí, inak sa budete musieť . Kulatý hydraulický podstavec, pro snadné otáčení a nasavení výšky sedu.


Hydraulické pedikérské křeslo. Snadné nastavení polohy nohou a zad. Anatomicky tvarované pedikérské křeslo s maximální . Sklopné opěradlo do cca stupňů,.


Milí zákazníci, nové pedikerske kreslo v salóne. Dobry den, Chtela bych se zeptat kolik by stalo precalouneni pedikerske kreslo. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Doména, pedikerske - kreslo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky