pátek 10. dubna 2015

Počítadlo pro děti

Barevné počítadlo ze dřeva pro děti , v červeném rámu. Na tyčkách je navlečeno celkem 100ks kuliček, které jsou roztříděné po pěti. Klasická pomůcka při učení základních počtů.


Kuličky si děti mohou přesouvat a názorně . Posouváním barevných kuliček se děti učí chápat aritmetiku od nepaměti. Toto edukativní počítadlo je .

Lacné drevené počítadlá pre malé deti naučia deti počítať. Kvalitné drevené hračky a počítadlo pre deti. Tato hračka je dobrý pomocník nejen pro předškoláky při učení počítání.


Hra zahrnuje předlohových karet s příklady. Jako pomoc při počítání slouží korálkové . Hledáte kuličkové počítadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Podporuje logické myšlení a zároveň to může být i. Děti si procvičí sčítání do deseti, odečítání do deseti a motoriku.

Počítadlo pro děti

Dřevěné počítadlo pro každého školáka. Počítadlo je vhodné pro děti od let. Black friday Garance akce ještě : : nebo do vyprodání! Farebné počitadlo pre deti. Zobraziť v plnej veľkosti.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma počítadlo pro děti. Ušetříte tak čas i peníze. Bino Krteček počítadlo. Skladem – můžete mít. Small Foot Kuličkové dřevěné počítadlo Profi 2. Naše nabídka je určena především dětem předškolního a mladšího školního věku.


Přidat do nákupního seznamu. Interaktivní počitadlo pro dvě děti. Praktický počítací set, který kromě počtů potrénuje logické uvažování a jemnou motoriku. Léty prověřená pomůcka pro malé školáčky, ale i hezká dekorace v dětském pokoji. Vzdelávacie hračkárstvo kde sa deti hrajú.


Počítadlo pro děti

Ponúkame hračky pre chlapcov a dievčatá, každého veku. Popis: Osobní odběr nebo poštovné: 8- Kč, . Všetky informácie o produkte Drevená hračka Legler Drevené počítadlo pre deti , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Legler .

Vhodné pro děti Hape Korálkové počítadlo duhové DdrhQhef. Pridať do nákupného zoznamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky