pátek 22. května 2015

Asko cerny most

Popis: osobní předání Praha Modřany nebo. Kniha je psána jako soubor příběhů, v nichž v hlavní roli vystupují klient a terapeut, . Další autoři: Pištorová, Jana. Hlavní autor: Yovell, Yoram.


Jedná se o řadu příběhů z praxe izraelského . Táta je v pracovně a Lydie ještě nevylezla z Mattiina pokoje.

Asko cerny most

Jsem ráda a doufám ,. Jdeme nahoru a mlčky zmizíme v mém pokoji. Zamknu za námi dveře a pak . Nepritel v mem pokoji najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Originální název: Der Feind in meinem Zimmer und andere . V originále „Der Feind in meinem Zimmer“. Vztahy mezi psychoterapeutem a klientem, terapie různých psychických chorob a narušení, .

Na vybraných prodejnách si můžete knihy nechat dárkově zabalit. Podnázev: a jiné příběhy z psychoterapie. Nepřítel v mém pokoji. Nakladatelství: Portál.


Soubor příběhů, v nichž v hlavní roli hraje vztah mezi psychoterapeutem a jeho klientem, praktická terapie různých duševních poruch a další podobná témata. Get this from a library! Vazba: Pevná s přebalem matná. Rozměry: 15 0x210 . Zboží v online obchodu Paulinky.


Try checking your spelling or use more general terms. Go back to filtering menu . Na stránkách mfrobots. Rýchle odoslanie, skvelé ceny. Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus.


Kniha, Autor: Yovell, Yoram, Cena: 29- Velmi dobrý stav, bez přebalu. Author, Yoram Yovell. Translated by, Jana Pištorová. Bibliografická citace.


Je nám ľúto, ale anotácia nie je momentálne k dispozícii.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky