úterý 19. května 2015

Rohove stoly pod počítač

Starší šatní skříň z obývákové stěny v mahagonové barvě. Výška 16 šířka 6 hloubka cm. Zrcadlová vestavěná skříň 185x2cm. Přenechám materiál za demolici velké garáže (x m). K dispozici jsou tvárnice, cihly, trámy, plech ze střechy, 2x dveře a vrata.


Daruji za odvoz prkna z. Zdarma, daruji, za odvoz , Přehled Starý plotýnkový sporák 5. Inzeráty za odvoz daruji v Praze na - českém internetovém bazaru od Seznamu. Jsou to staré pevné skříně. Bohužel lak na dveřích již zničený. Trutnov Dám starší skříně v dobrém stavu za odvoz.


Tmavě hnědé lakované s kresbou. REZERVACE Skříň za odvoz. Rozměry ŠxVxH - 50x200x57. Bude potreba prilepit spodni soklová lišta. Tento pin objevil(a) Petr Rufus.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Zachvalá a funkční skříň viz foto. Obsahuje šuplíky i tyč na věšení oblečení. Ušetřeme sobě práci, druhému . Liberec, inzerce, prodám Šatní skříń daruji za odvoz - š 100cm,hl. Starší skříň , používaná jako stojan na akvárium.


Nabídka kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Nabízím za odvoz starší světlou šatní skříň se štendrem nebo policemi (možné oddělat). ZDARMA Za odvoz nabízím skříně , které jsou smontované k sobě. Dají se oddělit a stěhovat zvlášť, včetně spodních částí,.


Jeho velká výhoda je, že ikdyž stůl polijete, tak se žádná tekutina nevstřebá a stůl ani jeho strukturu ani texturu nepoškodí. Dám za odvoz bílé, masivní šatní skříně , rozměry v. Praha Jen všechny společně. Je opravdu pohodlná na sezení. Jinak velice kladně hodnotím i skvělé služby dovozu sedačky a odvozu staré, profesionalitu prodejců. Sháníte třeba skříň , komodu, knihovnu, postel nebo jídelní stůl, ale nemáte finance na nový nábytek?


Nebo si chcete zařídit pokoj či byt ve vintage stylu? Prodám starší kompletní sestavu postele, šatní skříně a stolu(zákoutí) pro práci s PC. Dětské šatní skříně Dětské psací stoly Dětské postele.


Inzerce - daruji za odvoz , inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky