pondělí 25. května 2015

Transportní lehátko

Transportní lehátko

Transportní lehátko Sprint na Chironaxbrno. Nakupujte u odborníků a využijte naše služby! Servis, montáž, opravy či BTK. Pro bezpečný a pohodlný transport pacientů vám nabízíme speciálně upravená lehátka. Konstrukce je založena na stabilním základu s . GOLEM TRANS – transportní lehátko - RQL.


Ergonomické a intuitivní ovládání umožňuje . Je zdravotnický prostředek. Bezmotorové transportní lehátko s pevnou výškou stolu. Vhodné pro převoz pacientů.


Velo Advance - transportní lehátko. TECHNICKÉ ÚDAJE Délka: 213cm. Snadný a pohodlný převoz pacientů. Výška (bez matrace): 58- . Nabízíme pevnou i výškově stavitelnou variantu lehátek a různé stupně polohování. Kvalitní konstrukce a potah.


Pro bezpečí pacienta jsou standardně na obou stranách lehátka sklopné . VT - vozík transportní s nosítky, včetně sklopných madel - bočnice. Polohovatelný podhlavník v rozsahu 0–60°. Ložná plocha nastavitelná hydraulickou pumpou. Přílohy ke stažení: Download this file (0- transportní lehátko - NCHK (32).


Veškeré informace o produktu. Nadační fond Uran propůjčil Urologické klinice 2. Podvozek tvoří svařenec z ocelových trubek. Stavitelný podhlavník se polohuje v 5-ti polohách mechanicky. Lehátko je opatřeno výsuvnými rukojeťmi, pro . Robustní ocelová konstrukce lehátka je předurčená pro velké zatížení. Díky bohatému vypolstrování v zádových partiích skýtá maximální pohodlí při . Evidence výsledku zadávacího . Příspěvek na transportní lehátko pro převoz klientů.


Transportní lehátko

Domov pokojného stáří Kamenná v Brně poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují ze zdravotních a . Skládací transportní nosítka Ověřený výrobek Doprava zdarma Kód: TTS496. Veřejné zakázky Nemocnice České Budějovice, a. Pevné a nepromokavé přepravní tašky z materiálu B-POL600D vyrobené přesně na míru pro jednotlivá lehátka Mivardi. Jsou vybaveny pevnými uchy pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky