pondělí 25. května 2015

Impregnace textilu

Impregnace textilu

Revoluční způsob impregnace textilu a kůže na ochranu před vlhkostí, promočením a zašpiněním. Přípravek funguje na principu mnohem účinnější a šetrnější . Nano impregnace textilu - Vyhledávání na Heureka. Extrémně odolná nano impregnace textilu NanoTextil PREMIUNanoTextil PREMIUM je impregnační přípravek na bázi nano částic určený. Hledáte impregnace textilu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Sprej na ochranu proti vlhkosti.


Se speciální recepturou na bázi fluóru pro všechny druhy obuvi a oblečení vyrobené z kůže, textilií a syntetických materiálů. BabySafeClean Textil Je transparentní impregnační sprej na bázi nanočástic. Rapide Anti Rain - impregnace na textilie, bavlnu, plátno. REVIT impregnace textilu WATERPROOF TEXTILE SPRAY. Impregnační sprej na textil.


Chrání voděodolné textilní oděvy proti . Gyeon QFabricCoat 400ml křemičitá impregnace textilu. Dlouhodobá ochrana textilu proti vodě, znečištění a UV záření na bázi křemíku SiO₂. APLIKACE: Aplikace impregnace NANO-SHIELD je velmi rychlá a snadná. Pomocí rozprašovače, který je součástí balení, nanášejte přípravek rovnoměrně po . Nenechte se zaskočit podzimními plískanicemi a rozbředlým sněhem, se kterým se každoročně potýkáme. Nechcete mít neustále špinavé . Inovativní technologie přináší naprosto nové možnosti i do tradičních odvětví jako je impregnace textilu a kůže.


Impregnace textilu

Oproti tradičním metodám impregnace textilu a . Voděodpudivá nepromokavá impregnace textilu a obuvi. Profesionální impregnace ! NANO OCHRANA A IMPREGNACE TEXTILU. Nová nano technologie produktů Nanoprotech nano impregnace textilu ochrání Vaše oblečení a outdoor vybavení před vlhkostí a špínou. Nedávno jsme napsali jednu ne úplně milou recenzi impregnace od firmy. Ačkoli je v nás výrobci krmí hesly jako „trvalá nepromokavá úprava textilu “, . Leather Master - textil sada čištění a impregnace textilu.


LM TEXTIL je sada na čištění a impregnaci textilu. Vysoce účinná impregnace textilu a kůže na ochranu před vlhkostí, promočením a zašpiněním. TOKO ECO WASH-IN PROOF 2ML - impregnace textilu Péče o oblečení - šetrný k životnímu prostředí - pro vysoce kvalitní látky, sportovní a funkční oblečení . Ošetření a impregnace textilu a kůže, Forestershop. Tato inovativní technologie přináší naprosto . Dobrý den, manžel má oblečení od KTM a chtěl po mne vyprat bundu,měl ji od much a bohužel ztratila svoji impregnační schopnost, i když . Tento pin objevil(a) Zuzana Svobodová.


Impregnace textilu

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky