pondělí 30. listopadu 2015

Matrace 160 cm

Různá provedení najdete na e-shopu KIKA. Výpis všech námi dodávaných matrací v tomto rozměru. Manželská matrace do postele o rozměru 1x 200. Možnost vyzkoušení ve více podnikových prodejnách.


Matrace 160 cm

Podívejte se na náš sortiment online a pak si jděte matrace ozkoušet do našich prodejen třeba v Brně, Praze,.

Snadná údržba, protože látku . S výběrem vhodné matrace Vám pomůže Optimalizátor matrací. ZÁKLADNÍ PĚNOVÁ MATRACE PUR CM Jedna z nejprodávanějších matrací na trhu, oboustranná pěnová matrace PUR. Matrace je tvořena kvalitní . Můžete tak vybírat přesně dle rozměrů rámu vašeho lůžka.


V naší nabídce jsou pouze kvalitní matrace. Vyberte si z 6produktov v kategórii matrace. Standardní partnerská matrace s výškou cm.

Vaše pohodlie je pre nás. Různé kombinace pro všechny . Všechny rozměry do 5-dní. Nabízíme nejrůznější provedení , velmi kvalitní a prodyšné materiály s dlouhou životností. Exkluzivní matrace s velmi dobře propracovaným jádrem, vyřezaným do pěnových pružin.


Tato matrace nabízí celopěnovou variantu pro zákazníky . Oblíbené jsou matrace s rozměry 140x20 160x2, 120x2a matrace 180x2cm. Jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily vašemu tělu a poskytly vám řádnou oporu tam,. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Luxusní sendvičová matrace , která kombinuje dva vynikající materiály, a to viskoelastickou – línou pěnu a komfortní pěnou Eliocell. Kód: DE-SIL- MALMO160SZD.


Postel ROMANCE 160x2cm. Sendvičová matrace z kvalitní PUR pěny, zónová horní vrstva. Speciální vnitřní tvarování – dokonalé provzdušnění jádra. Ochrana matrace před znečiśtěním, tekutinami i bakteriemi.


Matrace 160 cm

Rozměry: cca x 2cm.

Jak vybrat správnou matraci a rošt? Máte partnera, nebo se rádi roztahujete? Nezabere moc místa a dva se na ní vyspí. Opravdu luxusní spánek pro jednoho nebo standardní dvoulůžko, kde se pohodlně vyspí dvě osoby, to jsou postele o šířce 160x2cm. Zdravotní matrace VISCO MEMORY SILVER 160x2, líná pěna.


V nabídce jsou matrace pružinové i pěnové s několika stupni . Kvalitní matrace BRW splní požadavky každého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky