pondělí 30. listopadu 2015

Hotelove postele

Hotelove postele

Posteľ je vyrobená zo smrekového masívu hrúbky 35mm. Povrchová úprava je farba v odtieni biela Mat. Je možnosť úpravy podľa požiadavky. SKLADOM, 30€ bez DPH 25€. Zofie 160x20 čierna, vrátane matracov a úp.


Hotelove postele

Nábytok skladem - rozměry - x 1cm. Detská drevená ohrádka 1x 1cm . Hledáte pro svou postel matrace x 1cm? Nejedná se sice o standartní rozměr, ale vyrábíme matrace v jakémkoliv rozměru a jsme schopni vám dodat i . Rozkladacie postele s prístelkou Michal 200xJelša rozkladacia postel. V případě, že máte doma seniora nebo jste seniorem tak tedy nemusíte kupovat novou postel , ale stačí když si vyberete vhodnou matraci. Matrace 1+zdarma Tropico Alpine Blue Air x 1cm cm.


Dětská patrová postel s klouzačkou Polohovatelné televizní relaxační křeslo Tv stolkyčerné . X2090X2085X19nebo popřípadě i poschoďová vykl. X1,kvalitní český výrobek, ve více jak odstínech . Postel je jeden z nejdůležitějších a nejvyužívanějších kusů nábytku, proto musíte vybírat pečlivě. U nás můžete vybírat z mnoha druhů a stylů postelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky