úterý 24. listopadu 2015

Prodej palet hradec králové

Prodej palet a europalet v Hradci Králové a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AAA PALETY , s. Naší hlavní činností je nákup, prodej , opravy a palet. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Firma Viktor Maláč nabízí výkup, prodej a opravy dřevěných palet. Zabýváme se výkupem, prodejem i opravou palet. Naším hlavním záměrem je výroba, opravy, odkup a prodej všech typizovaných palet.


Nabízíme dřevěné, plastové i drátěné palety a boxy. Jsme firma s veškerými platnými certifikáty a licencemi k výrobě, opravám . Naše firma sídlící v Hradci Králové se zabývá prodejem , opravami a výkupem palet a europalet. Palety jsou vhodné především, kterým se palety nevrací. Výroba dřevěných obalů, beden a přepravních palet.


HRADEC KRÁLOVÉ , SLEZSKÉ PŘEDMĚSTÍ – VÁŽNÍ ULICE! Výkup, prodej , opravy palet. V nabídce máme více typů přepravních boxů dle Vašich potřeb.


Prodej palet hradec králové

Výroba palet , výkup palet , prodej palivového dřeva - Nymburk a okolí. Využijte pronájem, výkup či prodej palet , europalet , čtvrtpalet, paletových ohrádek, přepravních beden,. Palety EUR, typizované i atypické, nové, opravené i použité dodáváme po celé Evropě. Specializujeme se na všechny druhy palet , jejich nákup, prodej a opravy. Dlouholeté zkušenosti s návrhy i výrobou dřevěných palet a obalů.


Prodej a sušení řeziva, prodej pilin a palivového dřeva. Vyrábíme palety typizované i palety atypické na míru Vašemu použití. Obraťte se na nás, provádíme výkup i prodej všech druhů palet - standar. Lisované palety INKA vyhovují normě ISPM 1 nejsou napadány škůdci dřeva. Vykupujeme použité palety , ale i palety poškozené či rozbité.


Ceny europalet palet vždy vycházejí ze stavu a míry opotřebení. Níže uvádíme ceník firem, ať máte přehled o přibližných cenách palet. Prodej , nákup, opravy, recyklace, servis a výměna všech druhů palet , EUR patel a. Martin Kábrt - výkup a prodej palet , provoz VZV, prodej krmiva API.


Hradec Králové (dle telefonické domluvy PO - PÁ). Nabídka a poptávka Euro palet. Závod v Borohrádku se nachází v Královehradeckém kraji, přibližně km východně od Hradce Králové , v oblasti bohaté na borové lesní porosty. Oborem firmy Paletový servis je výkup palet , prodej palet a výroba palet. Naše společnost Totalšrot se specializuje na výkup a prodej dřevěných, plastových a kovových palet.


Chemie online katalog a stránky firmy Ing.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky