pátek 27. listopadu 2015

Pohovka bianco

Stůl Dinner nabízí moderní design ve skvělé kvalitě zpracovaní. Hliníkové zahradní stoly. V této sekci nebyly nalezeny žádné produkty.


Velmi moderní design v elegantní černé barvě. Bytelný stůl vyroben v kombinaci hlinikové kostry a polywood desek.

Pohovka bianco

Díky použitým materiálům se stůl vyznačuje dlouhodobou životností bez údržby. Oddělení obsahuje druhů zboží. Kolekce hliníkového zahradního nábytku. Zahradní hliníkové stoly.


Stůl Conrad značky Patio v antracitové barvě se perfektně hodí na výzdobu Vaší terasy a zahrady. Elegantní variantou zahradního kovového nábytku je spojení kovu a lakovaného dřeva. Hledáte moderní zahradní nábytek? Kovový nábytek na zahradu splní .

Pohovka bianco

Nabízíme zahradní stoly značek Happy Green, Kis, Hecht. Za skvělé ceny a dodáním do hodin. Stůl Alutapo není výjimečný jen svým designem, kdy se skleněná deska jakoby vznáší nad hliníkovým rámem, ale je i skvěle praktický. Unikátní skleněná deska. Odolný a stabilní stůl z ocelovo- hliníkových profilů.


Deska stolu je vyrobena z průhledného tvrzeného skla. Do otvoru ve středu stolu lze umístit slunečník. Odolný zahradní nábytek do restaurací a dalších gastronomických provozů. Oblíbený sklopný stůl s hliníkovou podnoží Verona black je vybaven kvalitním. Nábytek Jeko se specializuje na nábytek z masivu.


Konfigurátor kuchyní, ložnic a obývacích pokojů. Levný nábytek v moderním stylu. Moderní zahradní hliníkový čtvercový stůl 50x50cm, v74cm deska z masivu.


Stůl pro časté venkovní využití, možnost rozložení podle počtu osob, opravdu velká deska. V JYSKu najdete vše pro vaši zahradu! Venkovní nábytek, polstry, slunečníky a další za nízké ceny.

Pohovka bianco

Velký vyběr kvalitních zahradních stolů různých velikostí a materiálů. Materiál je bezúdržbový a je jej možné používat v exteriéru i . Hranatý hliníkový stůl Ontario Rozměry Délka: 90cm Šířka: 90cm Výška: 73cm Přehled použitých barev skořicová;přírodní Přehled použitých materiálů hliník. Marlon - rozkládací stůl.


Námi nabízený zahradní nábytek je vyroben z hliníku a vybrat si můžete z několika sestav. Prostorný jídelní stůl VADUZ je vyrobený z hliníkové šedé konstrukce. Desku zahradního stolu tvoří kvalitní tvrzené mléčné bezpečností sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky