středa 16. prosince 2015

Benchová lavice

Benchová lavice

Bench FXje jednoduchá skládací universální benchová lavice doplněná o modul pro . Kvalitní benchová lavice s velkým množstvím doplňků. Mnohapatrová vidlice odstraňuje nutnost nastavování výšky vidlice a umožňuje odložit činku v polovině pohybu. Lavice je opatřena navíc o trny na kotouče. Kettler PRIMUS benchová lavice.


Benchová lavice

Pro tlakové cviky, předkopávání, zakopávání. Popis: Prodám používanou . SS benchová lavice , Deluxe Competition Style. Vybavení: polohovací opěrka, předkopávání, . Jako druhá fáze dneska gym session. Máme tady všechno co potřebujem, i ta naše benchová lavice z krabice je top! POSILOVACÍ LAVICE S KLADKOU - BENCHOVÁ LAVICE - BENCH PULT- POLOHOVACÍ ZÁDOVÁ OPĚRKA- PŘEDKOPÁVÁNÍ.


Prodám benchovou lavici v dobrém stavu ze zavedeného fitka. Profesionální posilovací benchová lavice se sestavitelnými stojany pro šířku i výšku úchopu. V této podkategorii naleznete posilovací lavice. Benchová lavice MARBO MH-L1je ideální do domácího prostředí pro intenzivní domácí trénink. Aby vám byla poskytnuta nejvyšší úroveň bezpečnosti byly . Technogym Pratica je benchová lavice s pevnou podpěrou, pro posilovací a tvarovací cvičení hlavních svalů boků a horního těla.


Benchová lavice

Dokonalá benchová lavice s . Zacvičte si: madla na kliky, benchová lavice i posilovač hýždí značky Olpran. Rám posilovací lavice Formerfit 3UB tvoří ocelové nosníky čtvercového. Kromě posilovacích strojů mají návštěvníci k dispozici také aerobní sál, . Posilovací benchová lavice.


Prodám skoro novou benchovou lavici HMS Premium 00pod velkou činku včetně stojanu. Technické údaje: BENCHOVÁ LAVICE BENCH PULT- POLOHOVACÍ ZÁDOVÁ OPĚRKA- .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky