pondělí 18. ledna 2016

Toaletní papír bankovky

Toaletní papír bankovky

Chcete se cítit tak bohatý, že místo toaletního papíru používáte bankovky ? Na chvíli to můžete zažít díky vtipnému toaletnímu papíru. Toaletní papír s motivem. Humorný toaletní papír s potiskem euro bankovek.


Balený v dárkové krabičce. Velikost ruličky 9x10x9cm. Výrobce Damon Paper Industrial Ltd. Hebká role toaletního papíru s potiskem amerických dolarových bankovek.


Proč si nedopřát ten luxus! Pojmy spojené s tímto produkteDolar, papír , toaletní. Brno, Mediahall Brno, Kotlářská SKLAD MOSS Hustopeče. Originální a vtipný dárek pro každého.


Toaletní papír bankovky

Tento originální dárek určitě všechny pobaví. Dolarové bankovky - toaletní papír. Skvělý dárek pro všechny muže vtipálky, podnikatele, manažery a boháče, kteří nevědí co s penězi.


Tak proč jim neukázat, . Netradiční dárek pro někoho, kdo již má vše ostatní. Máte rádi tvrdou českou měnu a nejraději sbíráte bankovky ? Papír je třívrstvý a obsahuje 2útržků. Na toaletním papíře jsou natištěny pěti tisícové bankovky. Kdo šetří, má za tři. Pocit z použití tohoto toaletního papíru dá zapomenout na jakékoliv trable spojené . Zkuste si jaké to je žít si na vysoké noze a používat bankovky na toaletách.


Toaletní papír bankovky

Dopřejte si tento luxusní toaletní papír. Na první pohled toaletní papír vypadá, jako skutečná bankovka. Vhodné jako dárek pro bohaté kamarády Bankovky na toaleťáku Rozměry balení: x 1x . Jedná se o privátní prodej použitého předmětu zcela bez záruky. Tento toaletní papír s potiskem je vtipným dárkem pro každého.


Je spojením praktického a zábavného dárku. Takto budete mít pocit, jako byste se . Co třeba vyměnit obyčejný a nudný toaletní papír za papír s tvářemi různých politiků nebo potiskem bankovek ? Darovat tričko s vtipným popiskem? Zahrajte si na aristokraty a pořiďte si na záchod toaletní papír 1Euro XL.


Tento vtipní toaletní papír je potištěn stejně, jako bankovka 1Euro, takže budete . S pytlem peněz na nákupy: Kuře ve Venezuele stálo milionů, toaletní papír skoro tři. Lidé potřebovali větší objem bankovek , než pak mělo . Albi Vtipný toaleťák Jako Euro bankovka metrů šustivého luxusu Dárkový toaletní papír.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky