středa 27. ledna 2016

Prodám komodu malm

Prodám komodu malm

Prodám 2ks komody MALM se čtyřmi zásuvkami. Výška 100cm Hloubka 48cm Šířka 80cm Šířka vnitřní zásuvky 72cm Hloubka vnitřní . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Komoda IKEA MALM se zásuvkami. DALŠÍ DETAILY IKEA Koupím Vám v Ikei. Koupím komodu MALM , prodejce IKEA, barva tmavě hnědá, se čtyřmi zásuvkami, ale mohou být i tři. Pouze v dobrém stavu (na dětské prádlo).


Sestava IKEA Mammut - modrá barva. Europa Mobel Nábytek - Bazar nábytku i Ikea bazar. Přebalovací pult (nástavec) na komodu MALM z IKEA.


Inzerce zdarma, bazar i inzeráty - Nábytek do kanceláře či domácnosti, skříně, židle a také stoly. Prodáme komodu IKEA Malm se šesti zásuvkami, barva bílá. Hlavní části: Barva středně hnědá. Drobná povrchová vada. Pořiďte značkové zásuvkové kontejnery za nízkou cenu.


Malm bílá zásuvky, rok stará z důvodu stěhování. Stáří: cca rok - top stav, jako nový, bez vad! INZERCE MUJ BAZOŠ prodám postel.


Predám komodu MALM kúpenú v IKEI vo farbe breza, minimálne používaná, bez poškodení. Prodam komodu Malm v barve . Možné k tomu zakoupit: 2x police LACK IKEA užší ve stejné barvě 1x pracovní stůl . Výpis inzerce Bazar Nábytku Ikea,. Kovová skříň s bílým závěsem z IKEA. Skříně, komody Zobrazeno 501x Pá 14. Maminky vědí, že komody Malm stojí na eMiminu nejméně.


Prodám komodu malm

Připojte se na dětský bazar. Tři velké dlouhé zásuvky. Nástavec na komodu MALM. Jedina vada v hornim levem rohu - viz. Malm IKEA,šuplíky,80x78-březová dýha,běžné známky používání.


Hladce výsuvné zásuvky se . Koupím - komoda Ikea MALM 6-zásuvek, odstín dub bílý mořený, nejlépe zánovní. Mezi nejoblíbenější dřevěné dýhy dnes. Vybírejte z nabídky na JYSK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky