pátek 22. ledna 2016

Postel dvoulůžko masiv

Postel z masivu ANY dvoulůžko. Celomasivní dřevěná postel o šíři masivu cm. Zvýšená postel dvoulůžko s úložným prostorem MERIDA senior, masiv buk DOM-č. Moderní manželská postel z masivu DOLLY je kvalitní dvoulůžko , které vyrábíme v rozměru 140x20 160x2a 180x200.


Izidora vám poskytne vysoké a pohodlné spaní. Manželská postel je dostupná v . Stylově jednoduché rohové dvoulůžko TINA je vyrobeno stejně jako jednolůžko z kvalitního bukového masivu a díky polohování výšky uložení roštu je postel. Multifunkční postel 140x2MICHIGAN perleťově bílá. Máme tak velký výběr, že nebudete vědět, které postel masiv borovice si objednat dřív.


Popis: Vyrobeno ze smrkového masivu. Materiál: masiv borovice . Letošní kolekce postel z masívu je plná barev a vzorů. Palanda elko dvoulůžko masiv buk cink. Tato patrová postel je vyrobena z masivního bukového dřeva (buk cink).


Postel dvoulůžko masiv

V ceně postele jsou již započítány rošty, ale . Luke se zásuvkou - varianta dvoulůžko 170x2- matrace v klasickém potahu. Dekory masiv Buk jádrový:. Výška čela u hlavy 86cm, čelo u nohou 43cm, síla . Naše virtuální regály přetékají nápaditými postel masiv borovice.


Kvalitní dřevěná postel je vyrobena z borovicového masivu. Dřevěný povrch postele je. Vyrábíme v provedení masiv buk v povrchové úpravě přírodní olejování . MASIVNÍ POSTEL – DVOJLŮŽKO. Lakované bezbarvým lakem. Možnost volby moření na odstíny bílá, olše, třešeň, ořech, wenge za příplatek.


Postel dvoulůžko masiv

Porozhlédněte se na našich webových stránkách po všem potřebném, jako jsou matrace nebo polštáře, a vybavte si pohodlnou postel snů. Masivní postele jsou vyráběny z buku , dubu , jasanu , smrku nebo borovice. Harmonické linie podrthující atmosféru vaší. Nabízíme výběr smrkového masivu nebo z bukového masivu v cinkovaném provedení. Cena postele je bez roštu, matrace a dekorací.


Na objednávku je možno za příplatek vyrobit postel v prodlou - hmmm. Masiv – borovice, bezbarvá povrchová úprava. Dvoulůžková postel Christine bez čela v provedení smrkovém. Neodlupuje se, nepraská a netvoří šupiny, může se jednoduchým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky