úterý 26. ledna 2016

Židle fuxo

Židle fuxo

Sendvičová matrace z kvalitní PUR pěny, zónová horní vrstva. Speciální vnitřní tvarování – dokonalé provzdušnění jádra. Ochrana matrace před znečiśtěním, tekutinami i bakteriemi. Rozměry: cca x 2cm. Jak vybrat správnou matraci a rošt?


Máte partnera, nebo se rádi roztahujete? Matrace 160x2je pro vás ideální rozměr. Nezabere moc místa a dva se na ní vyspí. Podívejte se na nejlepší . Opravdu luxusní spánek pro jednoho nebo standardní dvoulůžko, kde se pohodlně vyspí dvě osoby, to jsou postele o šířce 160x2cm.


Zdravotní matrace VISCO MEMORY SILVER 160x2, líná pěna. Kvalitní matrace BRW splní požadavky každého. V nabídce jsou matrace pružinové i pěnové s několika stupni . S výběrem vhodné matrace Vám pomůže Optimalizátor matrací.


ZÁKLADNÍ PĚNOVÁ MATRACE PUR CM Jedna z nejprodávanějších matrací na trhu, oboustranná pěnová matrace PUR. Můžete tak vybírat přesně dle rozměrů rámu vašeho lůžka. V naší nabídce jsou pouze kvalitní matrace.


Vyberte si z 6produktov v kategórii matrace. Standardní partnerská matrace s výškou cm. Vaše pohodlie je pre nás. Různé kombinace pro všechny . Všechny rozměry do 5-dní. Exkluzivní matrace s velmi dobře propracovaným jádrem, vyřezaným do pěnových pružin.


Židle fuxo

Tato matrace nabízí celopěnovou variantu pro zákazníky . Oblíbené jsou matrace s rozměry 140x20 160x2, 120x2a matrace 180x2cm. Jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily vašemu tělu a poskytly vám řádnou oporu tam,. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Luxusní sendvičová matrace , která kombinuje dva vynikající materiály, a to viskoelastickou – línou pěnu a komfortní pěnou Eliocell.


Kód: DE-SIL- MALMO160SZD. Postel ROMANCE 160x2cm. Součástí naší nabídky jsou i matrace větších rozměrů. Nabízíme postelové matrace o rozměrech 1x 2cm.


Objednejte si v našem internetovém obchodě matrace ve velikosti 160x2cm. Súčasťou našej ponuky sú aj matrace väčších rozmerov. Vybrat si můžete různé varianty matrací prvotřídní kvality.


Tato pěna je dostatečně pružná a má také skvělé ortopedické vlastnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky