pondělí 1. února 2016

Hg intenzivní čistič kůže

Je velmi vhodný pro hloubkové čištění všech anilinových a barvených druhů kůží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Přípravek je velmi vhodný pro . Intenzivní čistič pro kůži HG 2ml: doručení domů nebo na prodejnu. HG INTENZIVNÍ ČISTIČ PRO KŮŽI 2ML čistič hg , čistící prostředek, čistič , odstraňovač skvrn, čistící přípravek, ochraňující přípravek, křeslo kůže. Jemný hloubkový čistič na vodní bázi. HG intenzivní čistič pro kůži čistí intenzivně , rychle, a přesto velmi bezpečně.


Zamezí se tak vnikání do pórů kůže. Kožený nábytek by měl být jednou za půl roku podroben důkladnému vyčištění. Použitím čističe na . Pro domácnostÚklid domácnosti Kůže a textil. Katalogový kód: DG44.


Navíc přípravek prohloubí barvu a strukturu kůže. Webová stránka značky, motipdupli. Pro HG čistič skvrn č sérii není žádná skvrna problémem, neboť různých specialistů na. HG impregnace pro kůži 3ml. HG balzám na kůži intenzivně vyživuje a proniká hluboko do pórů kůže Tím zůstává kůže jemná a vláčná a uchovává si svou krásu a přírozený vzhled.


Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu . HG čistič koberců a látkových potahů Ochrana a čistota pro koberce a potahy. HG extrémně intenzivní čistič ( HG super odstraňovač) je určen na opravdu silné znečištění dlažby a přírodního kamene. HG sprej na kůži je snadno aplikovatelný a šetřící přípravek pro anilinové a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky