čtvrtek 11. února 2016

Souprava legea

Legea Algeria Tokyo Tornado tepláková, tréninková, souprava. Bunda s krátkým zipem a tréninkové tepláky od italské značky Legea. Tepláková souprava Legea Florida tepláková souprava Legea vhodná na volný čas bunda s celorozepínacím zipem rukávy a pás zakončené do nápletu, . Tréninková souprava Legea Messico.


Souprava legea

Do poznámek k objednávce zadejte barvu. Velikosti vršku a kalhot lze kombinovat, čili bunda může být . Souprava Legea Turchia výprodej Skladem pouze vel. Popis: Dobrý stav, vel. Polyester NA POŽADAVEK ZÁKAZNÍKA ZHOTOVÍME NA SOUPRAVU POTISK - ZNAK KLUBU, NÁZEV KLUBU, LOGA SPONSORŮ, ČÍSLA. Nebo se podívejte na další produkty značky Legea.


Zobrazit podrobnosti. Legea tepláková souprava Florida za výprodejovou cenu. Hledáte vhodnou, kvalitní a cenově dostupnou tréninkovou soupravu?


Souprava legea

V tom případě vám můžeme nabídnout tento . VÝPRODEJ teplaková souprava na fotbal bunda a tepláky tréninkové a . Prodám novou teplákovou soupravu značky Legea. Délka tepláků je 97cm a šířka v pase je 32cm v klidu,pas je celý na gumu se šnůrkou na stahování. LEGEA souprava Storm Felpa. Vybrat si můžete z různých barev a velikostí. Potisk čísel, nápisů a log zhotovíme.


Nošená, ale ještě určitě poslouží, na mikince lehký. Legea Tornado Algeria Komplety a soupravy černá zelená modrá červená žlutá Bílá krátký zip po prsa kapsy u bundy i kalhot . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Souprava legea

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky