pondělí 30. ledna 2017

Daruji matrace

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . V dolní části postele jsou praktické úložné prostory na knihy,dekoraci, hračky. Postel je bez roštu a matrace. Bílá postel MALM z IKEA včetně matrace a roštu.


Daruji matrace

Daruji postel, prodám , na prodej. ZVÝŠENÁ POSTEL Z MASIVU 90X2CM. Všechny inzeráty uživatele PajaN6 . Matrace je používaná s chráničem. Vše za odvoz najdete v této kategorii. Zdarma finanční poradenszví- předlužení, Brno a Mor.


Celkem ks ale i jednotlivě. PS: Zemina se nachází v Borové. Za odvoz daruji jílovito-písčitou zeminu a ornici v poměru 1:1. Portál českých a slovenských karavanistů.


Daruji matrace

Příspěvek: 1Založený: 04. Prodám postel Ikea - bílá s matrací - obrázek číslo Filing Cabinet, Ikea. Dobrý den, daruji za odvoz. Potřebujete se zdarma zbavit starého nábytku? Moderní dřevěná postel včetně matrace a roštu - Nový Jičín, prodám.


Staré matrace po dědečkovi sice svůj úkol důstojně zvládnou, ale dítěti zdravotně příliš nepřidají. Už jen proto, že jeho zádíčka musí mít . Poradna pro každou otázku, když si nevíte rady, strana 7. Doprava a Výnos Zdarma a navíc kolo štěstí plné SLEV A CEN ! Prodám dvě matrace 90x200cm se snímatelným potahem, výška 17cm. Za odvoz , Žlutice nábytek Nabízím psací stůl, světlý peřiňák,špajzku, matrace žíněné a molitanové,dílnou černou skříň, černou nábytek. Běžná cena 40- Kč 32- Kč. Nabídka a poptávka po bytových designéřích, stagingu a homestagingu.


Daruji matrace

Prodám novou ortopedickou matraci bez originálního obalu. Zaren 3D capillary,bez váhového omezení,oboustranná,vzduchová. V naší nabídce najdete několik desítek postelí, ložnicových sestav a variant provedení od českých nebo moravských výrobců. Specializujeme se na postele z. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a . Najlacnejšie postele a matrace v online inzercii zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky