čtvrtek 26. ledna 2017

Kuchyňská odměrka

Kuchyňská odměrka

S odměrkami do kuchyně TESCOMA pohodlně naberete, přesně odměříte a bezpečně přemístíte všechny sypké i tekuté suroviny. S malými, středně velkými i. Kuchyňské odměrky na sypké i tekuté ingredience. Vybrali jsme pro Vás ty nejpraktičtější kuchyňské odměrky na snadné odměřování potravin a tekutin - koukněte!


Sada kuchyňských odměrek Joseph Joseph Nest Measure Opal.

Kuchyňská odměrka

Vhodná nejen do kuchyně se značením na stupnici po 1ml. Váha a odměrka jsou kalibrovány jak na gramy a mililitry, tak i na duté unce (fl. oz.) a unce (oz.). Navíc dokáže přepočítávat objem na váhu a opačně u pěti . Tato odměrka je vhodná na odměření mouky, mléka, cukru, oleje a dalších surovin potřebných k vaření.


Tato skleněná odměrka se stupnicí ( ml, g ) z kvalitního . Rádi experimentujete při vaření a suroviny mícháte od oka? Mějte jistotu, že přidáte správné množství a výsledek dopadne ještě lépe, než obvykle.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Slevy, akce a výprodeje značky TESCOMA. Akční nabídky na téma kuchyňská odměrka najdete na Skrz.


Dostupnost Ihned k odeslání. Designové doplňky do kuchyně, kategorie odměrky. Značky Joseph Joseph, Koziol. Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou tradici si velice dobře uvědomuje, . Dvoukomorová odměrka. Plastová odměrka umožňuje nejen měření objemu tekutin - do l (ml, zlomky l), ale i měření hmotnosti mouky, cukru, rýže.


Popisky na odměrce jsou v mililitrech, . Tuto praktickou pomůcku do kuchyně využijete při dochucování jídel. Sháníte Nádoby, odměrky? Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie KUCHYŇSKÉ ODMĚRKY.


Kuchyňská odměrka

Odměrka na špagety v ner. Zobrazit celý popis.

Detailní popis produktu. Ideální pro míchání a dávkování těsta. Umývatelné v myčce nádobí. Objemové rysky jsou umístěny uvnitř i venku. Dovnitř odměrky nedávejte ostré ani tvrdé předměty, protože mohou způsobit rozbití.


Série kuchyňského náčiní VARDAGEN . Sada odměrných nádob ACCASA, ks. Plastové odměrky s rukojetí a výlevkou v transparentním provedení. Výrobce: KAISERHOFF Vynikající k vážení potravin a tekutin do hmotnosti kg. Podrobný popis produktu. Praktická kuchyňská odměrka s obsahem litr, vyrobená z velmi kvalitního materiálu.


Neporézní povrch se snadno udržuje v čistotě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky