čtvrtek 26. ledna 2017

Sešit a4 čtverečkovaný

Sešit a4 čtverečkovaný

První číslo - znázorňuje formát A, znamená A znamená A Druhé číslo. Dalších listů je nepotištěných, čistých. Speciální školní sešit v klasickém motivu určený pro výuku matematiky Hejného metodou. Sešit 425e čtverečkovaný listů. Velikost čtverečku 5xmm.


Sešit a4 čtverečkovaný

Designový školní sešit 4s atraktivním motivem Pigna Fruits. Formát Ase šitou vazbou, listů, papír g. Potřebujete se zorientovat v číslech . Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Ernestová 4bezdřevý čtverečkovaný. Nové školní sešity s. Provedení, čtverečkovaný. Papír uvnitř sešitu . Barva listů, světle šedá.


Fotbal v rozměru A, čtverečkovaný , listů. Aa větších), které mají sloužit pro kreslení, se nazývají skicáky. Počet předděrovaných otvorů : 0. Kroužkový sešit čtverečkovaný. Kč 26Kč (bez DPH).


Sešit a4 čtverečkovaný

Produkt je skladem (ks). Listy, čtverečkované. Zítra nebo zdarma, ano . Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem.


Certifikát výhodného obchodu na HLEDEJCENY. Sešity vyrobené z bílého bezdřevého papíru. A- čtverečkovaný Premium. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné . Kategorie, Školní sešity . Obálka sešitu je laminovaná.


V případě, že požadujete konkrétní barvu, . Univerzální školní sešit. A(2x 2mm) s obrazem Marie Brožové Šachovnice podzimu má stránek, zadní stranu zdobí menší obrázek Sudička Líska . Motiv obálek je průběžně . Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu. Doba dodání: do hodin.


Přidat do oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky