čtvrtek 26. ledna 2017

Plastový tác

Snips Nádoba na vaření volských ok a omelet. Plastové podnosy a tácy. Porovnejte ceny, zjistěte. Hledáte plastovy tac? Na dotaz „plastovy tac“ jsme našli:.


Vhodný je také do restaurací či jídelen. Výrobek je vhodný na servírování, přenášení . Tác je stohovatelný, takže . Popis: průhledný s barevným zdobením. Doplňky InArt jsou stylové a vkusné. Odráží atmosféru starých továren, kde sklo, kov, rez a dřevo jdou ruku v ruce.


Nechte se očarovat kouzlem industriálních. Vaše cena 227Kč (). Uherské Hradiště is at Vertigo BAR - Uherské Hradiště.


Plastový tác

Nabídka různých tvarů, barev a materiálů umožňuje vybrat takový tác, který. Tác se snadno udržuje, lze mýt . Servírovací plastový tác béžový - SLEVA! Drsný povrch pomáhá zamezit klouzání nádobí. Lehce čistitelný polypropylen. Prodávají se jednotlivě.


K dispozici je výběr ze tří velikostí a sedmi barev. Bílý plastový tác pod dort s krajkou,průměr tácu je včetně krajky. V ozdobném okraji tácku je umístěno oválné hladké místo, kde si může např. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Obdélníkový plastový tác vhodný na hygienické servírování nejrůznějších pochutin. Výborný pomocník na přenášení více nápojů. BANQUET Podnos plastový s poklopem 3x 1x 1cm. Pojďte se přesvědčit!


Pro tento výrobek dopokučujeme osobní odběr. V případě zasílání tohoto výrobku v balících neneseme . Tác pod dort 20cm plastový. PLASTOVÝ TÁC - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Kulatý plastový tác s ozdobným dekorem o průměru cm.


Plastový tác

Kč bez DPH ,Kč vč. Udělejte si doma pohodu. Na podnosy naskládáte vše, co potřebujete a můžete volně přenášet po bytě. Postelové tácy oceníte při lenošení. Dortové podnosy a tácy - Podnosy plastové.


Je vhodný na dlouhé cesty. Lze na něm svačit, obědvat, psát i pracovat na přenosném počítači. Tento tác snadno naistalujete na volant. Má oboustranné využití.


Kesper bambusový servírovací tác , velký. Klikni pro zobrazení většího obrázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky