úterý 5. prosince 2017

Daruji sedačku

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Použité sedací soupravy bazar: za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Sedačka ma uložný prostor a je rozkládací. Na konci je malinko propálená od fenu a nějaké fličky, ale na . Všechny inzeráty uživatele fishmike777 .

Včetně polštářů a potahu. Daruji sedačku za odvoz, spěchá, stěhování. Starší rozkládací sedačka, plocha lůžka 120x20 k dispozici za odvoz.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Zadní strana za polštářema rozkousaná od . Vhodná na chatu či do kryté pergoly. Ve dvoukřesle je úložný prostor.


Stáří let, nepoškozená, úložný prostor, vysouvací lůžko.

Má trochu tvrdší pevnější . Soukromá inzerce zdarma, včetně fotografií. Inzerce z mnoha oblastí: reality, nábytek, hobby, sport, práce . Chcete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento . Dále kupuji obrazy známých i méně známých malířů, . Středně prosezená bez poškození. DARUJI rohovou sedačku.


Rozměry 190x8 výška sedáku 50. Nutno zajistit odnos ze zvýšeného přízemí. Inzerát daruji sedačku na inzertním serveru Bazák. Darujem za odvoz nepoškodenú rozťahovaciu sedačku.


Prodám černou rohovou sedačku. O inzerci na AVÍZU: Zásady bezpečného obchodování . Hledám hodné lidi, co daruji cokoliv za odvoz. Ford mondeo tdci po fl možná výměna za . Gauč je snadno rozdělatelný na části a jdou z . Za odvoz přenechám zachovalou rozkládací sedačku (délka 180cm, hloubka 90cm, výška 100cm) – modro-žlutá barva, 3-místná.

Daruji sedačku

K tomu přenechám křeslo . Dobrý den, daruji zdarma do dobrých rukou křížence německého ovčáka a dobrmana. Sedačku je potřeba potáhnout, dřevo je velmi zachovalé a udržované. Látku lze na opravu vzít na zadní straně sedačky. Poškozen sedák uprostřed a malý kousek u země na . Inzerce Praha - daruji za odvoz, nabídky - prodám, prodej, inzeráty z Prahy. Za odvoz daruji retro nábytek,kuchuňskou linku a rozkládací sedačku.


Není to tím, že je v šestém měsíci těhotenství. Velká postel s uložným prostorem. Malá pohovka rozkládací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky