úterý 5. prosince 2017

Tepovani sedacek

Tepovani sedacek

Po vysávání nastupuje tepování sedaček a koberců včetně kufru. Po tepování kompletně vyčištíme a ošetříme plasty v autě. Vyčistíme mezidveřní prostory a . Nevím,kam přesně to napsat,tak to napíši sem. Mám dělat známému interiér u Passata.


Má klasiku sedačky,ALE předek vyhřívaný a hlavně . Dnes ušetříte 9Kč díky slevě. Tepování sedaček v autě. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma tepování sedaček. Ušetříte tak čas i peníze.


Více informací o extrakčním čištění koberců najdete na . Ruční mytí a čištění aut FB: Rucni. Voskování a leštění karosérie, mokré i suché čištění interiérů, čištění a ošetření koženého interiéru. Odborné hloubkové tepování sedacích souprav, křesel, židlí a dalšího čalounění.


Tepovani sedacek

Odborně a hloubkově vyčistíme ve vaší domácnosti anebo firmě. Zarosice, Jihomoravký Kraj, Czech Republic. Balíček interiér komplet: mytí interiéru vozu od stropu po podlahu, včetně zavazadlového prostoru.


Nabízíme tepování sedaček a čištění celého interiéru. Praha a čištění sedaček Praha. Za špičkovými výsledky naší práce stojí kvalitní technika a zkušený personál. Inzerát TEPOVÁNÍ sedaček , matrací a koberců v okrese Brno-město, cena dohodou, od Miroslava Doné na Sbazar. Vyzkoušejte kvalitní ruční tepování sedaček automobilu přímo v Brně.


Tepovani sedacek

Kvalita je pro mě na prvním místě. Pokud i pro Vás, vyzkoušejte. Luxování sedaček koberečků a zavazadlového prostoru, 1Kč, min. Hloubkové tepování sedaček auta parní technologií. I když jsme k vnitřku svého auta maximálně ohleduplní, nevyhneme se tomu, že se sedadla a zavazadlový . Chcete, aby vaše koberce a sedačky vypadaly opět jako nové?


Provádíme jejich čištění a tepování. Podívejte se na naši nabídku služeb a kontaktujte nás. Ostravě a okolí pro firmy i . Předvysátí celého vozu včetně zavazadlového prostoru,. Základní informace o hloubkovém tepování koberců a čalounění.


Parní tepování zavazadlového prostoru,. Používáme extrakční metodu mokrého čištění ( tepování , praní koberců).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky