úterý 13. března 2018

Starožitná komoda

Starožitná komoda

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Nábytek - starozitna komoda bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Starožitná komoda

Nechte do vašeho domu vstoupit historii v podobě starožitné komody různých historických slohů. U nás najdete komody ve stylu renesance, baroka, rokoka, . Hodiny odbíjí v půl a celou hodinu, skříň je nazdobena kvalitní hlubokou řezbou která je . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Zaujme Vás na první pohle prohlédněte si fotografie a další nabídku starožitností. Nádherná starožitná komoda , osobitý styl, vyjímečné tvary. Starožitná komoda z konce 19. Luxusní nábytek dovezený z Francie.


Nádherný stylový nábytek do domů či kanceláře pro. Hledáte starožitná komoda ? Jsme specialisté na komody od . Inzeráty starozitna komoda. Bezplatná inzercia, starozitna komoda predaj a inzercia. Pěkná komoda , zásuvky, ořech, historismus, kat komody. Produkt je na skladě Produkty jsou na skladě.


Povrchová úprava je provedena . Upozornění: poslední kus skladem! Nově upravená starožitná komoda. Materiál, Kov, Překližka , Masivní akácie, Ocel. Ošetření, Bezbarvý lak , Mořené.


Barva, starožitná , hnědá. INZERCE MUJ BAZOŠ Antik bazar - stránka 30. Prodám velice zachavalou , více než sto let starou komodu. Ostatní starožitný nábytek - inzerce. Barokní sekretář,komoda,skříň,19.


Slovo komoda pochází z francouzského slova commode, v češtině též. Galerie ukázek naší práce, komody vyrobené na zakázku. Tato komoda je velmi zvláštním poutačem její elegantně zaoblené zásuvky z masivního dřeva ořech barva lesklou povrchov.


Původní cena v Antiku 12. Měli jsme snahu vybavit interiér starožitným nábytkem, který do zámku patří. Bohužel se z původního mobiliáře nic nedochovalo.


Byla vyrobena v západních Čechách po r. Hezký a méně obvyklý dvouzásuvkový model. Stojí na vysokých kanelovaných a jehlanových nohách s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky