pátek 15. března 2019

Gumožíně

Složení: přírodní kokosové vlákno, latex. Použití: výroba sendvičových matrací, sedáků a pod. Deska z lisovaného kokosového vlákna je využívána v kombinaci s klasickými molitanovými deskami, kde kokosové vlákno slouží jako výztuha.


Prodejní místo: Hradec Králové. Síla gumožíně : mm, mm (80Kč). Nabízíme gumožíně - desky ze směsi kokosových vláken spojené latexovým roztokem.


Gumokokos je někdy nazýván také jako gumožíně. Shawne Hudson z Montany, který prezentuje na svém webu výrobu jehličnanů . PUR pěna vyztužená gumožíní. Pro jiné modely nás kontaktujte.


Gumožíně

Nabízíme čalounické práce a kvalitní matrace na míru do dnů. Velkoobchod a maloobchod čalounictví nabízí matrace na míru, molitan, gumožíně , latex, studenou pěnu, koženky, kůže, potahové nábytkové látky, plyše,. Konstrukce matrací a použité materiály, molitan, gumožíně , potahová látka dávají našim výrobkům jedinečné vlastnosti. Na rozdíl od pružinových matrací naše . V odvětví starožitného čalouněného nábytku zpracováváme klasické materiály v podobě tradičních výplňových surovin podle pradávných receptur.


Naše společnost ze zaměřuje na výrobu gumožíně , kokosové desky které nabízíme jsou kompaktní, lisované na tloušťku 5cm. Matrace je dále opatřena 3cm silnou vrstvou poctivé gumožíně. Ta ještě dále zvyšuje nosnost, pružnost a vzdušnost matrace. Společně s filcem zabraňuje . V naší prodejně zakoupíte věškeré čalounické potřeby a čalounický materiál. Molitany - koženky - čalounické potřeby.


Dále u nás zakoupíte molitan, látky, . Potřebuji čalounické materiály jako např. Kč Profil zákazníka: fyzická osoba z Brna Děkuji za nabídku. Jádro této matrace je tvořena kombinací latexu a gumožíně. Jedná se třízonovou latexovou matraci zpevněnou o vrstvu gumožíně ve výšce 6cm,dokonalá . Gumožíně , kokosové žíněGumožíně, kokosové desky které nabízíme jsou kompaktní, lisované na tloušťku 5cm.


Relativně tvrdá kokosová vlákna spojená přírodním latexem a . Tyto matrace, s jádrem z gumožíně a latexu, se při různé tloušťce vrstvy molitanu na první pohled jevily jako matrace zdravotní. Nabízíme i prvotřídní Gumožíně -kokosové desky, které jsou skvělým materiálem pro sendvičové výplně. Můžete spojit veškeré naše . Kč Účelové dvoulůžko s úložným prostorem, . Od druhého ročníku pracují na zakázkách a za . Umístění čela si lze zvolit při montáži. Finální kokosové desky se také nazývají GUMOKOKOS, nebo GUMOŽÍNĚ.


Gumožíně

Manželská postel s úložným prostorem v rozměru 180x200cm. Dvoulůžko má lamelové rošty a pružinovou matraci s kokosovým rounem ( gumožíně ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky