pátek 2. listopadu 2018

Mobelix nabytek cz

Kompletní výpis všech starožitností , které vykupujeme. Veškerý výkup starožitností probíhá za hotové. Přijedeme, ohodnotíme, případně zprostředkujeme prodej.


Opakovaná elektronická dražba rodinného domu s pozemky v obci Brtnice, okr. Nejnižší podání: 100. Zveme vás na burzu s tématikou auto, moto, veterán, starožitnosti , antik, military, sběratelství a všeho možného co najdete po půdách a garážích.

Mobelix nabytek cz

Zpředu khaki barva a do ní vyrytý nápis JIHLAVA ozdobným písmem. Starožitnosti a umění. Další fotky pod textem. Hledáte zlatnictví, klenoty nebo starožitnosti v regionu Vysočina?


Inzeráty týkající se starožitností jsou umístěny na inzertním serveru ANNONCE v sekci Sbírky a starožitnosti - ostatní. Zabýváme se obory stylový, starožitný nábytek. Klikněte pro více informací.


Vyhledá všechny pobočky VAŠÍČEK ZLATO- STAROŽITNOSTI. Můžete zadat název firmy, IČ, nebo .

Bazar a inzerce zdarma. Velmi starý brusný kámen. Nabízíme obsáhlý sortiment starožitnosti rozdělený do mnoha kategorií. Naší činností není jen prodej, ale i výkup starožitnosti.


Rádi Vám s nákupem nebo . Zobrazeno 0-inzerátů z 0. Vložte zde nový inzerát zdarma a ihned! Neznámý lapka rozšířil svou sbírku starožitností , když se v Olomouci vloupal do skladu, odkud ukradl karetní stůl, litinová kamna, tři kola, . Koupím veškeré starožitnosti - obrazy, sklo, hodiny, figurální porcelán, sochy, mince, pohledy, stříbro, zlato aj. STAROŽITNÁ BRUSEL CELOSKLENĚNÁ LAMPA ŠTĚPÁN TABERA OPP JIHLAVA. Polopažbená lovecká puška předovka – kachnice. Ze starožitností doma našel obraz, jejž dostala jeho babička darem.


Mobelix nabytek cz

Platba v hotovosti korektní jednání děkuji za nabídku. Jihlava - Mince, bankovky, numismatika. Obcho ve kterém najdete širokou nabídku starožitností , nábytku, prvků zahradní architektury a stavebních materiálů pro jedinečný a autentický vzhled vašeho . Je to starožitnost , dědictví.


Vhodné i jako dekorace. Jedná se dvoukohoutový .

V našem on-line katalogu starožitností najdete v tuto chvíli 5položek. Prodej starožitností. Vyrobena ze skla a kovu, jedna žárovka E2 zachová původní kabeláž.


VÝKUP STAROŽITNOSTÍ. Burza starožitností na nádvoří zámku od 8hod. U nás jich naleznete spousty.


Nalezněte to co hledáte a . Menší část předmětů tvoří skupinu, u nichž nejsou určeny . FLOSS, Pavel: Mikuláš Kusánský. FUKALA, Radek: Jan Jiří Krnovský: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky