pátek 10. října 2014

Starožitný botník

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Ostatní - STAROZITNY BOTNIK bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Starožitný botník

Najděte co potřebujete ve . Vystavit v této kategorii. Starožitný botník do předsíně z borovice Odette. Botník má na dvířkách kovový čtvereční úchyt.


Stylový nábytek který se skvěle . Starozitny botnik , Cena: 3€, Lokalita: Dunajská Streda. Romantický a zároveň starožitný vzhled zdůrazňují kovové úchytky v barvě mosazi. Projděte si inzeráty starozitny botnik zrcadlem na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Luxusní starožitnosti obrazy, starožitný nábytek, hodiny, zbraně, sběratelství, sochy, . Nabízím starý botník patinovaný na bílo-slonová kost. Vel mi pěkný starožitný botník , mahagonové mořidlo. Design s typickými starožitnými prvky, ozdobné pilastry, stylové úchyty. Tento vysoký botník v barevném dekoru dub sonoma a bílé vnese do vaší. Luxusní nástěnné zrcadlo VEDINEnbsp;bílé barvy se hodí jak do Vaší kanceláře, tak domácnosti.


Výchozí, od nejdražšího, od nejlevnějšího. Replika truhly z masivního dřeva. Kolekce i výroba na zakázku. Prodám starožitný dřevěný regálek. Možné použít jako botník.


Starožitný botník

Popis: pokud Vás cokoliv zajímá, neváhejte nás kontaktovat. Doprava: osobní převzetí Praha . Masivní starožitná komoda po originální renovaci v hnědo-šedé barvě se zlatými detaily. Zrcadlo je provedeno ve stejném designu.


Velmi kvalitní a originální . DIY: Jak opravit a znovu využít starý nábytek. Starý nátěr je potřeba odstranit, až poté se věnujeme dalším částem. Materiál masivní smrk a borovice, botník a zrcadlová stěna jsou původně ze starožitné , zrenovované toaletky.


Starožitný botník

Nábytek je zhotoven z lamina o tl. Věšákový modul je nově vyroben ze smrkového. Hledáme aukce na serverech Aukro, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky