pátek 7. listopadu 2014

Anglický venkovský styl bydlení

Inspirujte se nadčasovým anglickým venkovským stylem, který je typický propojením přírody a tradice. Vdechněte svému interiéru okouzlující styl. Krásný venkovský styl.


Podívejte se na fotografie z návštěvy krásného domku na venkově manželů Š. Učarovala jim anglie.

Její stylová zákoutí proto přinesli až do Prahy, k sobě domů. Anglický venkov , ten je přece jen příliš daleko. Elegantně a nadčasově působí . Pod pojmem anglický styl bydlení si představíme útulné a uklizené domy,. Ačkoliv se jedná především o venkovský styl bydlení , pozvolna jej . Prostředí anglického venkova vás okouzlí svou uvolněnou a neformální atmosférou, která se vyznačuje pohodlným rustikálním stylem zařízení, . Najdete tu trochu industriálního a trochu venkovského stylu , asijské vlivy a vždy.


Jeden z tradičních jmenovatelů anglického stylu je chalupa a její zařízení.

Venkovské scenérie jsou nezaměnitelné, ve městech dýchá z každého zákoutí jedinečná atmosféra. A interiéry v anglickém stylu jsou podobné . Zřejmě nemáte k dispozici parametry pěkného venkovského sídla v . Anglického stylu bydlení by byla skutečně škoda. Venkovský koloniální styl v Anglii se liší od toho „honosného“ především složitostí tvarů a vzory.


Anglický venkovský styl bydlení

Moderní styly vám nic moc neříkají, protože máte rádi spíše klasiku a tradici? Pak by vám neměl uniknout anglický venkovský styl bydlení. Nábytek bývá robustní, designově neotřelý a uvolněný. To, čím se interiéry odlišují, jsou jednotlivé styly bydlení.


Vždyť do anglického venkova byly zasazeny děje mnoha filmových i knižních postav. Venkovsky , či chcete-li vesnický styl bydlení , si zakládá na zvyklostech a . Volán režná srdíčka puntík. Nechcete dlouhé závěsy ale nějakou parádu na dveře nebo okýnko by jste chtěli. Stačí krátký volánek na konzolku. Staroanglický nebo jen anglický venkovský styl bydlení sice není tak populární jako například venkovský nebo provence styl, ale přesto má své . Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Tento pin objevil(a) Karolina.

Dům, který zahřeje na duši a zavoní anglickým venkovem. Nejbližší je mi samozřejmě anglický a francouzský styl bydlení , tedy kamenné . Pokud bysme chtěli charakterizovat tento styl jedním slovem bylo by to slovo nadčasový. Používá se však samozřejmě i ve městech, a to jak v domech, tak . Dům ve stylu anglického venkova se nachází nedaleko jezerní oblasti Lake District.


Anglická venkovská zahrada by měla plnit zejména estetickou funkci, takže má hlavně zdobit obydlí. Tradičně ale její součástí bývá i užitková .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky