pondělí 15. prosince 2014

Intex nafukovací

Intex nafukovací

Nafukovací barevný plameňák o velikosti 1x 1x cm. Second to none business to business wholesale marketplace. Po stranách jsou umístněna bezpečnostní držadla. Together, we create an ecosystem of SMEs that will empower communities across the European . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Intex nafukovací

Oblíbené nafukovačky a nafukovací hračky do vody, bazénu levně. Pokud hledáte matrace, lehátka, hračky atd. Nakupte nafukovací hračky levně . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Užijte si zábavu a zkroťte s přáteli divokého býka. Udržte se v sedle co nejdéle.


Stylová zábava do bazénu i do moře. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Super ceny a dodání do druhého dne. Prodej končí za 00:27:28. Více než spolehlivost.


Intex nafukovací

Sme vám k dispozícii dní v týždni. Rozměr: x 1x cm. V balení je přiložena malá opravná sada. Intex, 190x75x19cm užití jak . Obrí nafukovací plameniak o veľkosti 2× 2× 1cm.


Obsahuje dve pevné držadlá a dve vzduchové komory. Skvelá leňoška na vodné radovánky ale aj pre. Parádní nafukovací lehátko nesmí chybět na žádné letní dovolené nebo i odpočinku na zahradě.


Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie INTEX nafukovací koloušek od. Vlastnosti produktu: nafukovací matrace, téma donut, jednolůžkový, voděodolný, max. Baví vás trend všudypřítomných plameňáků? Pořiďte si tohoto v podobě vodního lehátka.


Má po stranách madla pro zajištění vyšší stability a kvůli své velikosti . Opravná záplata přiložena. Vyrobeno z kvalitního vinylu. Růžový plameňák je jedním z vodních vozidel, které čeká na větší děti. Se svými velkými rozměry a stabilním rozpoložením těla uveze i dvě dospělé osoby . Maximální nosnost 2kg.


Včetně integrované elektrické pumpy a přenosné tašky. Set bazén, koleso a nafukovacia lopta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky