neděle 7. prosince 2014

Konferenční hotel luna

Konferenční hotel luna

Reviews Tak nevím jestli chválit nebo mlčet :-) Jak se všichni dozví,. Firemní akce, školení, teambuilding, konference, kongres, večírek, pobyt mezi Prahou a Brnem v krásné přírodě Vysočiny, a přitom kousek od D1. Díky unikátní poloze uprostřed ČR a blízkosti Dje skvěle dostupný ze všech krajů i blízkého . Je nám líto, ale v tuto chvíli na Cestolino.


Partnerská cestovní kancelář má buď vyprodané. Konferenční hotel LUNA je určen nejen pro Vaše firemní akce. Would you like to send a price offer request to this location, or to add a different? Kapacita: lůžek hotel, lůžek chatky osob. Short private course in hotel area.


Díky příjemnému a romantickému prostředí, velké kapacitě . Zdarma můžete získat venkovní turnaj v discgolfu, na virtuální střelnici nebo degustaci až druhů rumů. Kromě dvoulůžkových pokojů nabízíme. Hotel LUNA se 1lůžky se nachází ve středu ČR jen kousek od dálnice Dmezi Prahou a Brnem. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Hotel má na svém profilu pracovní příležitost. KONFERENČNÍ HOTEL LUNA je situován uprostřed lesů na břehu rybníka v krásném prostředí Vysočiny – jen několik kilometrů od D1. Zobrazte si úplný profil . Jeho hlavními výhodami jsou . We offer you accommodation in two bed rooms with bathroom in Hotel Luna. Přesný časový harmonogram obdržíte při registraci.


Nabízí až konferenčních prostor . Pracovní poměr ‎: ‎od 27. Vyhledané smlouvy na základě kritérií - Podrobné vyhledávání. Městská část Praha 1 objednávka č. Hotel Svět se nachází v Třeboni, 8metrů od zámku Třeboň. Má Hotel Luna v oblasti Havlíčkův Brod volnou kapacitu? Podívejte se a zamluvte si termín ubytování!


Vstupní hala, recepce, výtah, restaurace, lobby bar, bar u bazénu, konferenční místnost, WiFi na recepci zdarma, obchod se . Výhodná nabídka hotelu Luna na prodloužení pobytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky