středa 10. prosince 2014

Nástěnný popelník

Nástěnný popelník

Hledáte venkovní nástěnný popelník ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Detailní popis Venkovní nástěnný popelník L. Nabízíme jak malé stolní a nástěnné popelníky , tak i . Vnější rozměry: výška 1x šířka 1x hloubka . Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Těleso je vyrobené z ocelového plechu s nástřikem odolným proti korozi. Praktické nástěnné venkovní popelníky můžete umístit před budovy, vstupní haly i dovnitř provozoven. Stylový nerezový nástěnný popelník vhodný pro použití ve všech kuřáckých prostorách.


Popelníky na zeď jsou nenápadné a snadné na údržbu. Uzamykatelný s vyjímatelnou vnitřní nádobou z pozinkované oceli. Jednoduché složení, uzamykatelný.


Jedná se o elegantní nástěnný kuřácký stolek pro venkovní použití. Slouží zároveň jako popelník i odkládací stolek. Vyrábí se v nerezovém nebo lakovaném . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Rozměry: 2(Š) x 1(H) x 3(V) mm. Je vyroben z nerezové oceli s povrchovou úpravou mat.


Ostatní výrobky ve stejné kategorii: Předchozí. Nástěnný popelník Planetstar Big. Závěsný popelník má elegantní design doplněný nerezovými částmi.


Je vhodný do vnitřních i venkovních prostor. Jeho provedení zajišťuje jeho. Vlastnosti: nástěnný celokovový popelník , kapacita až 7nedopalků, vybaven kloubovým držákem na stěnu s možností nastavení do libovolného úhlu, . Vysypání obsahu se provádí zespodu po odemčení a odklopení dna. Obsahuje vyjímatelnou vnitřní nádobu pro snadné vyprazdňování. Dodává se včetně zámku s 3x . Nakupujte online na Kwesto.


Nástěnný popelník

Opatřeny zámkem proti neoprávněnému vniknutí. Kovové popelníky s tvarem víka znemožňující výměnu vzduchu a tím vznícení odpadu. Vhodné do vnitřních i venkovních prostor.


Vybaveny vnitřní vyjímatelnou nádobou z pozinkované oceli. Zadní stěna přizpůsobena k montáži na stěnu. Materiál - povrchově upravená ocel, rychlé a snadné čištění díky vyjímatelné vložce. Kvůli trvalé ochraně proti korozi je práškově lakován na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky