pondělí 15. prosince 2014

Nerezová pracovní deska

Nerezová pracovní deska

Pro dokonalou čistotu a přehle dostatek místa a práci s radostí potřebujete pořádnou pracovní desku. Výroba nerozového zařízení pro restaurace a kuchyně. Pracovní desku tvoří nerez plech tl. Provedení bez lemů, zadní nebo bočni lemy výšky mm.


Nerezová pracovní deska

NEREZOVÁ PRACOVNÍ DESKA S DŘEZEM. V ceně započítán dřez 40x40x25. Nerezová pracovní deska NPDD se dřezem a zadním lemem. Vyrobena z kvalitního nerez materiálu AISI 30 kartáčovaný povrch. Skladový kus za zvýhodněnou cenu.


Jsou kombinací nerezové a plastové pracovní desky. Plastová část je volně položena na. Horní strana a přední hrana jsou polepeny materiálem . Při použití v nekomerčním prostředí jsou nerezové desky velmi výrazným designovým prvkem. DPH: Cena bude kalkulována. Pak byste si měli pořídit nerezovou pracovní desku prolisovanou s lemem.


Díky prolisování vám nebudou zbytky vody a nápojů stékat po desce na zem, takže si. Na někoho působí jako povrchy v pitevně, jiný si nemůže vynachválit odolnost a snadnou údržbu nerezových pracovních desek. Všechny ocelové díly vyrobeny z nerezové austenitické Cr-Ni oceli 1. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jaká je odolnost nerezových pracovních desek a jak se udržují.


Kuchyňské desky z nerezu pro . Nerezové kuchyňské desky - výhody, nevýhody, ceny. Slouží k ochraně a vylepšení vzhledu baru Tetris. Deska je vhodná pro vnitřní i venkovní užití. Vybavení gastronomických provozů signalizuje úroveň konkrétního zařízení. Základ představují nerezové desky a stoly.


Horní pracovní deska nerezová - materiál inox, nohy: slitina vysoko jakostní leštěná povrchovou úpravou pozink. Spodní stavitelná police, vysoko jakostní pozink . Nerezový plech se dříve používal převážně v kuchyních restaurací a . Obklad z přírodního kamene v odstínu béžové bulharské ruly a nerezová pracovní deska. Dodáváno v rozebraném stavu, na přání zákazníka: . Nabízíme pracovní nerezovou desku pracovního stolu.


Naši technici jsou Vám kdykoliv k dispozici pro . Jsou odolné mastnotě i vysokým teplotám. Pravdou je, že se deska užíváním . HDF deskou o tloušťce 20 . Snese i vysoké teploty, nevadí mu mastnota ani převržená . Prodám nerezovou pracovní desku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky