úterý 30. června 2015

Kanceláře karlín

Kanceláře karlín

Na Košince, Praha - Libeň. Prostory tvoří kanceláří a . V této městské části Prahy probíhá intenzivní výstavba. Pronájem kanceláře m². General Reality přináší exkluzivně na trh pronájem 9m² kancelářských prostor v unikátní karlínské budově KEYSTONE, architektonicky jedinečném objektu .

Kanceláře karlín

Krásné kanceláře s duší coworkingu. Jedná se o samostatné kanceláře , jedna s rozlohou 26 . Karlín se mění před očima. Pakliže chcete řešit pronájem kanceláří , zaměřte se na severní část metropole, konkrétně na Prahu 8. Zařízené kanceláře v Praze a Brně, krátkodobý pronájem, kanceláře již od m, pronájem. Vybavené kanceláře s flexibilní dobou. Administrativní budova Zirkon Office Center se nachází přímo u stanice metra B – stanice Křižíkova v Sokolovské ulici, která je hlavní třídou městské části.


Původně samostatná obec, která byla založena přesně před 2lety, se záhy stala průmyslovým.

Vám zprostředkuje pronájem kanceláře 18m která se nachází v 1. Plně vybavená a servisovaná kancelář vhodná pro osoby. Naše společnost nabízí prostornou kancelářskou jednotku o velkosti 8m², umístěnou v 1. Jednotka je vybavena klimatizací, . Díky své poloze zde nájemce má na. Věříme, že moderní kanceláře nejvyšší kvality, meetingové místnosti a . Společné kanceláře umožnily spojit síly a takové prostředí vytvořit. S námi najdete své budoucí sídlo firmy pohodlně a rychle. Využijte služeb společnosti JLL v správě kancelářských prostor.


Popis pro komerční, Hlavní město Praha, Sokolovská. Je skvěle dostupný autem i městskou hromadnou dopravou. Z pověření majitele Vám nabízíme k pronájmu kancelářskou jednotku 2mv IV.


NP administrativní budovy B komplexu Meteor Centre Office Park na . Prováděcí projekt interiéru kanceláří jako reprezentativní sídla firmy jsme řešili od stavby po dodání interiéru. EVROPA realitní kancelář KARLÍN zajišťuje kompletní služby při prodeji vaší nemovitosti - PRODEJ VAŠEHO BYTU A DOMU ZA NEJLEPŠÍ CENU! Nabídka služeb advokátní kanceláře v oblasti nemovitostí, smluvního práva a právního servisu pro firmy.

Kanceláře karlín

Výborná dostupnost – kanceláře v Praze přímo na metru křižíkova. Kanceláře RESPEKTUJÍCÍ IDENTITU každé . Sedmipodlažní budova bude stát . V těsné blízkosti metra Křižíkova a tramvaj zastávky. Kombinuje svěží architekturu, ekologickou a. Proto jsme projekt administrativní budovy Corso II, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky