pondělí 22. června 2015

Psací s

Kč, Dostupnost: na dotaz. Hrabě plastové 12T, 410mm. JEN DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Kč s DPH, pôvodne: 5Kč ušetríte: 1Kč . Velké plastové hrábě.

Kategorie:X-TRA - nářadí, vodní program. Cena s DPH:11Kč. Melé hrábě z plastu pro děti na písek v šesti barevných kombinacích. Hrábě na listí, plastové , s násadou.


Psací s

Aby na něm byla dobrá zábava, nesmí tam chybět hračky na písek. Fiskars, Fieldmann a dalších. Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí.

Planžetové plastové hrábě vhodné ke shrabávání listí a lehčí práci na zahradě. Prodává se bez násady. Výborný pomocník pro celou zahradu. Na zahradní plastové hrábě. Dětské plastové hrábě na listí s dřevěnou násadou BOSCH mini je věrná kopie originálu, pracovní část hrabiček plastová, pouze jako hračka pro děti.


Určené k hrabání sena. Velmi snadno se s nimi manipuluje. V naší nabídce naleznete hrábě v různých velikostech, . Ploché plastové hrábě s pruty. Jsou vhodné na klasické dřevěné násady. Využití naleznou na zahradách při úpravě záhonků, hrabání listí atp.


Psací s

Tradiční 16-ti zubé hrábě jsou vyrobené z vysoce kvalitního PVC, které jsou vhodné pro různé práce v zemědělství a zahradnictví. Tvarované hrábě mají celkem . Vaší zahrady, například pro shrabaní napadaného listí. Rozměr čepele: šířka 42cm × délka 38cm.

Součástí balení není násada. Doporučujeme zakoupit: . Zahrada je zaplavená napadaným listím a vám se zrovna zlomily hrábě ? A tentokrát třeba plastové. Násada je jemně broušena.


Plastové hrábě na listí - s násadou. Různá barevná provedení. Zahradní plastové hrábě s hliníkovou násadou jsou vybaveny kompatibilní hřídelí , která umožňuje spojit se s různými nástroji. Vhodné pro hrabání listí a jemné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky