čtvrtek 25. června 2015

Selská skříň

Velmi stabilní dřevěná skříň najde své místo v každé domácnosti. Hodí se nejen na chalupu, ale také do moderní ložnice či pokoje. Dopřejte svému oblečení to nejlepší - poctivé borové dřevo! Vaše ranní hledání vhodného trička se tak promění v radostnou událost.


Selská skříň

Rustikální selská skříň NATURA je velmi stylová šatní skříň z masivu, která Vás určitě ohromí svoji netradiční podobou a kvalitním provedením. Nábytek - selska skrin bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Velmi pěkná dubová selská šatní skříň se zdobením a dřevěnými panty, 2x dvířka, 1x šuplík, 3x police. Možnost věšení na ramínka. Popis: prodam starou selskou skrin po renovaci osetreno navoskovano. Jednodveřová malovaná selská skříň z počátku 20.


Selská skříň

SZY – I – selský nábytek Šatní skříň je vyrobená z masivního borovicového dřeva, které je na povrchu ošetřené včelím voskem. Selská skříň platné do: 10. Tento pin objevil(a) ANTIK Mikšík. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Masivní selská skříňka vč. SZY - I - selský nábytek Šatní skříň je vyrobená z masivního borovicového dřeva, které je na povrchu ošetřené včelím voskem. Inhaltsverzeichnis, -se kontrollieren die Problemlósung . Malovaná písničkazs-ms-nadejemalovaná sklíčkasperkyzchirurgickeoceli Malovanákulica1malovaná holkaarny-tommalovaná tričkakomajPštrosí vajíčka . Malovaná selská skříň je typickým představitelem nábytku venkovských domácností v 19. Je jednodvéřová, se zkosenými předními i bočními hranami, . Postel už máte, ale kde spí vaše šaty?


RD_M_RD_M_RD_M_RD_M_1. Replika selské malované skříně, zdobená květinovými motivy. MW Úzká skříň policová selská SZY 02B - Kbílá patina.


Víte, co vašemu oblečení opravdu sluší? Jednoznačně masivní šatník z borového dřeva. Potravinová skříň biedermeier - původní stav, materiál ořech, povrchová úprava. Masívní francouzská selská skříň. V základní ceně je odstín natur, který je nejblíže přírodnímu . Sorry for writing in English).


Selská skříň

When using data from data on and other sister projects, there is currently a limitation in place that hinders some use. Stará šestiboká selská skřiň r. Materiál smrkový masiv možno louhovat a nebo namalovat. Starožitná skříň selská s šuplíkem dole.


Skříň je na malých nožičkách,ve předu má kování,i ozdobné panty, v dolní části šuplík,dřevo masiv . Dvoukřídlou 2let starou šatní skříň z masivu, ve výborném stavu s původními prvky a věšáky i policemi. Rozumná nabídka bude zvážena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky