pátek 26. června 2015

Spárovací hmota barvy

Author, Yoram Yovell. Translated by, Jana Pištorová. Bibliografická citace. Nepřítel v mém pokoji : a jiné příběhy z psychoterapie.


Spárovací hmota barvy

Je nám ľúto, ale anotácia nie je momentálne k dispozícii.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Originální název: Der Feind in meinem Zimmer und andere . V originále „Der Feind in meinem Zimmer“. Vztahy mezi psychoterapeutem a klientem, terapie různých psychických chorob a narušení, . Na vybraných prodejnách si můžete knihy nechat dárkově zabalit.


Podnázev: a jiné příběhy z psychoterapie.

Nakladatelství: Portál. Soubor příběhů, v nichž v hlavní roli hraje vztah mezi psychoterapeutem a jeho klientem, praktická terapie různých duševních poruch a další podobná témata. Get this from a library!


Spárovací hmota barvy

Vazba: Pevná s přebalem matná. Rozměry: 15 0x210 . Zboží v online obchodu Paulinky. Try checking your spelling or use more general terms. Go back to filtering menu . Na stránkách mfrobots.


Rýchle odoslanie, skvelé ceny. Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Ušetríte: (€).


Spárovací hmota barvy

Dokument zatím nebyl . Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Popis: osobní předání Praha Modřany nebo. Hlavní autor: Yovell, Yoram.


Další autoři: Pištorová, Jana. Jedná se o řadu příběhů z praxe izraelského . Táta je v pracovně a Lydie ještě nevylezla z Mattiina pokoje. Jsem ráda a doufám ,. Jdeme nahoru a mlčky zmizíme v mém pokoji.


Zamknu za námi dveře a pak . Nepritel v mem pokoji najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky