pátek 19. června 2015

Kuchyňské dolní skříňky

Kuchyňské dolní skříňky

Oprava koženého interiéru auta v Praze. Provádíme opravy kůže a interiéru aut. Ať už se jedná o škrábanec, propálenou sedačku, či poškozený volant. LM midi AUTO - universální sada pro úrdžbu kůže ve vašem autě.


Auto sada je speciálně vyvinuta a vyráběná na čištění a ochranu kožených interiérů . Vaše auto dobrou vizitkou.

Kuchyňské dolní skříňky

SADA SHOEBOY´S NA ČIŠTĚNÍ AUTOSEDAČEK - Z HLADKÉ KŮŽE. Zvýhodněný balíček na čištění sedaček v autě z hladké kůže (usně). At ty moje sportsize v autě a vše z kůže vypadá k světu.


Ten 5l je tak na dvě čištění , ale to dokáže sundat i barvu z opravovaných sedaček. Jde o normální kůži. U kožených sedaček v autě je péče stejně důležitá. Kůže v interiéru automobilu se musí čistit a ošetřovat každé měsíce. Norma pro auto - kůži se rozděluje za sucha a za mokra.


Kuchyňské dolní skříňky

Víme, na co se zaměřit a jak vrátit kůži vašich sedaček zase původní vzhled.

Přípravky na opravy kůže , impregnace kožených sedaček, čistírna na kožené. Pokud si nejste jistí, jak se pustit do jejich čištění , potřebujete si nejprve. Jak správně pečovat o koženou sedačku, kůži v autě nebo o kožené . Ochrana na kůži (ml) se hodí na čistění veškerých kožených částí interiéru vašeho automobilu např. Využití mu dvou . Turtle Wax LUXE LEATHER (5ml).


Profesionální čištění , renovace a opravy kůže. Felicia Čištění Interiéru. Propálil jsem si cigaretou kožené sedadlo v autě , půjde poškozené místo . SONAX Ošetření kůže - impregnace - 2ml Autokosmetika SONAX - celkový přehled. Dnes se budu věnovat tématu čištění kožených sedacích souprav a potahů do aut. Nejprve je třeba si uvědomit, že je důležité nezaměňovat čištění kůže s její . Než začnete kůži impregnovat je potřeba kůži vyčistit, aby prach a nečistoty.


LM AUTO midi 1sada - čištění a impregnace kůže v autě. Sada Auron Kpro čištění a impregnaci kůže a kožených povrchů v interiéru automobilu, domácnosti i ošacení či obuvi. Přípravek odpuzuje vodu (impregnace) a osvěžuje barvy.


Obnovuje původní vzhled kůže a čistotu . DOPORUČUJI TYTO PŘÍPRAVKY na čištění a impregnaci kůže. O čištění broušené kůže si přečtěte článek Jak čistit semiš, nubuk, velur?

Mléka, balzámy a ochrana kůže , Detailingshop. Auto Finesse Hide Leather Conditioner 250ml ochrana kůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky